REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
91
Maroko naktų vakarėlio akimirkos (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Be abejonės viena gražiausių Lietuvos moterų Gintarė Gurevičiūtė savo asmeninį gyvenimą saugo po devyniais užraktais. Viešumoje dažnai sutinkama moteris visuomet atrodo nepriekaištingai, o daugelis jai pavydi itin lieknos figūros.

91

Be abejonės viena gražiausių Lietuvos moterų Gintarė Gurevičiūtė savo asmeninį gyvenimą saugo po devyniais užraktais. Viešumoje dažnai sutinkama moteris visuomet atrodo nepriekaištingai, o daugelis jai pavydi itin lieknos figūros.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Gintarė sutiko atskleisti, kaip jai pavyksta išlikti jaunatviškai bei lieknai. Visgi moteris prisipažino, jog šiuo metu yra priaugusi keletą kilogramų, tačiau yra tuo patenkinta.

„Aš daug valgau ir tai yra mano problema. Labai mėgstu nesveiką maistą valgyti: dievinu sūrius ir padažus. Net jeigu laikausi dietos, vis tiek suvalgau kažką skanaus – picos gabalėlį su daug sūrio, nes man tai yra skanu ir aš tiesiog negaliu susilaikyti“, – atviravo Gintarė.

Džiaugiasi priaugusi keletą kilogramų

Gintarei svarbu, kad kūnas būtų stangrus ir tvirtas – to ji bando pasiekti plušdama sporto salėje: „Mano genai – labai geri, nes tėtis yra labai lieknas. Jis visuomet norėdavo priaugti svorio, kas yra dar sunkiau, nei jo atsikratyti, tačiau aš tokios problemos neturiu, – juokėsi moteris. – Prieš metus svėriau trimis kilogramais mažiau. Dabar sveriu 54-55 kilogramus.“

REKLAMA
REKLAMA

G. Gurevičiūtė visgi patikino, kad svoris nėra toks ir svarbus dalykas, dėl kurio žmonės turėtų jaudintis, ypač jaunos merginos, kurios vis bando lygiuotis į garsius žmones.

REKLAMA

„Tiesą sakant, žinomiems žmonėms nereikia viešinti savo svorio, nes jaunos mergaitės paskui įsivaizduoja, kad turi tiek sverti. Svoris yra kiekvieno žmogaus individualus dalykas. Nors sveriu 55, vis tiek turiu lašinių, bet mano kaulai yra smulkūs. Ar priaugu svorio, ar ne, visada vis tiek nešioju mažiausio dydžio drabužius. Svarbiausia būti tvirtai ir sportiškai, tada visai nesvarbu, kiek sveri. Dabar aš pradedu mėgautis taip priaugtais kilogramais, nes kai tau yra virš 30 metų, tas priaugtas svoris gražiai atrodo ant veido – jis tampa skaistesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar net nebėra madinga būti labai lieknai. Žmonės vis dažniau atkreipia dėmesį ne į ant žurnalų viršelių besipuikuojančias merginas, o tas, kurios demonstruoja savo talentus. Tos apvalesnės formos yra labai seksualu. Aš jau pradedu mylėti savo moteriškas formas, kurias esu paveldėjusi iš savo mamos. Dar daugiau sportuoju, stiprinu savo kūną ir raumenyną. Tikiuosi šią vasarą įgyti pasitikėjimą savimi įgyti ne kaulais, o raumenukais. “, – pasakojo žavingoji Gintarė.

Paauglystėje jautėsi pernelyg apkūni

Vis dėlto paaiškėjo, jog buvo laikai, kai G. Gurevičiūtė nesijautė patenkinta savo išvaizda. Sunki paauglystė ją pastūmėjo badauti. Visgi moteris patikino, kad badauti ir mesti svori ji pasirinko ne pati – tai buvo sunkių akimirkų gyvenime sukurtas stresas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visi paaugliai turi problemų. Aš nesu išimtis. Mano paauglystė buvo tikrai sunki. Svėriau labai labai mažai, bet jaučiausi labai stambi. Maudžiausi su suknelėmis, o ne maudymosi kostiumėliu. Verkdavau pamačiusi savo šešėlį. Bet visa tai truko gal tik metus. Viskas tuo metu tiesiog susidėjo. Tėčiui buvo įkandusi bitė, kurioms jis alergiškas, todėl prie visos šeimos narių jis vos nemirė, – atviravo Gintarė. – Tai labai stipriai mane paveikė.

Kai bandėme su šeima analizuoti tam tikrus sunkius gyvenimo etapus, tai vienas iš tų ir buvo iš tikrųjų tie metai, kada man buvo susisukusi galvelė. Tie išgyvenimai, atrodo, net nesusiję tarpusavyje, tačiau vis tiek paveikė psichiką.“ Moteris patikino, kad tuo metu daug verkdavo, jautėsi per daug apkūni ir net slėpdavo maistą. Visgi Gintarė paaiškino, jog tai nebuvo noras sulieknėti dėl tuštybės ir tiesiog būti gražiai. „Tai buvo visai kitos, psichologinės priežastys“, – prisipažino ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų