REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
120 - Dovydas ir Šarūnas (nuotr. Fotodiena.lt)

Muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėtojai vaikinų grupės „120“ nariai Dovydas Laukys ir Šarūnas Januškevičius – nenustygstantys vietoje ir nuolat krečiantys pokštus ne tik gyvenime ir scenoje, bet ir virtuvėje.

34

Muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėtojai vaikinų grupės „120“ nariai Dovydas Laukys ir Šarūnas Januškevičius – nenustygstantys vietoje ir nuolat krečiantys pokštus ne tik gyvenime ir scenoje, bet ir virtuvėje.

REKLAMA

Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ žinomi vaikinai negailės pokštų, šokių, dainų bei atviraus apie nesibaigiantį merginų dėmesį ir pramogų pasaulyje tykančias pagundas.

Šį kartą filmavimo aikštelėje, įsikūrusioje „Floros simfonijos“ terasoje, Kaune, azartiškai ir ypač nuotaikingai dvikovai susitiks šių metų „X Faktoriaus“ nugalėtojai Dovydas Laukys ir Šarūnas Januškevičius. Kuris iš jų dueto talentingesnis virtuvėje, nuspręs jųdviejų draugė, praėjusių metų „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė.

„Virtuvėje – visiški naujokai“, – kone choru apie save prabils vaikinai ir prasidedant dvikovai nesijaus tokie užtikrinti kaip scenoje. „Gaminu labai retai. Tiesą pasakius, esu išpuikęs – pasitenkinu greitu maistu ir saldumynais“, – kalbės D. Laukys.

REKLAMA
REKLAMA

Energija ir charizma užburiantis vaikinų duetas pasakos apie savo draugystę. „Esame pažįstami nuo labai labai seniai. Man atrodo, nuo 1991-ųjų metų, kai mums buvo po trejus ar ketverius metukus. Tada susipažino mūsų tėvai“, – pažinties istoriją atskleis D. Laukys.

REKLAMA

Nuolat juokaujantys ir krečiantys pokštus vaikinai prisipažins, kad kurioziškų ir smagių situacijų jų gyvenime tikrai netrūksta. „Vakar buvo labai smagi istorija, kai Šarūnas bandė susipažinti su viena mergina, tiksliau – gauti jos numerį. Iš pradžių ji pati pirma priėjo, o po to Šarūnui ji lyg ir patiko...“, – pamatęs rūstų draugo žvilgsnį istorijos viduryje nutils Dovydas.

„Na, taip, taip, visas pupas išbarstyk dabar čia. Na, gerai, žinok... Pagalvok, ar aš neturiu ko papasakoti, kad tau paskui būtų“, – šypsodamasis priekaištų liežuvio už dantų neišlaikančiam Dovydui pabers Šarūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Apie simpatijas prabilę vaikinai prisipažins, kad pramogų pasaulyje tyko nemažai pagundų ir tapus žinomiems merginos dažnai pačios imasi iniciatyvos. „Labai daug dėmesio susilaukiame. Na, kyla noras pasiduoti pagundoms, ką čia slėpti... Bet kažkaip susiimi. Juk visada labai nori ledų, bet argi visada jų valgysi, kai nori. Kažkada gal valgysi...“, – šypsosis žmoną turintis D. Laukys.

Restorano „Floros simfonija“ terasoje įsikūrusioje laidos studijoje šeštadienio rytą virs nuotaikinga kova, gims itin atviri pokalbiai, netrūks vaikinų pokštų, šokių ir dainų. Konkurentai, išsiskirstę į skirtingas puses, mėgins iškovoti pergalę kepdami ant grilio: Š. Januškevičius su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene gamins gardų kišą su snieginių krabų lazdelėmis, o D. Laukys, padedamas „Kamado BONO“ grilio šefoVadimo Amosovo, keps keksą su karamele ir rome mirkytomis razinomis. Kaip visada švieži ir kokybiški produktai patiekalų gamybai atkeliaus tiesiai iš Centrinio Kauno turgaus, kur laidos šefė Ilona visada susirenka gėrybes kulinarinėms kovoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikinų kulinarinių sugebėjimų atvyks įvertinti jų draugė, praėjusių metų „X Faktoriaus“ nugalėtoja I. Bernotaitytė. Jauna, talentinga dainininkė, ragaudama bičiulių patiekalus atskleis, kaip pasikeitė jos gyvenimas iškovojus pergalę „X Faktoriuje“. „Nežinau, kaip būtų dabar, jei nebūčiau laimėjusi. Net nenoriu apie tai galvoti, nes, matyt, taip buvo lemta. Po projekto sustiprėjau, nes ateidama į jį buvau nedrąsi pelytė, turėjau labai daug kompleksų, bet po truputį jie visi dingsta“, – pasakos Iglė.

I. Bernotaitytei atiteks sunki užduotis – nuspręsti, kuris grupės „120“ narys gamina geriau. Tačiau vaikinai teigs, kad įsiteikti Iglei jau nebe taip svarbu. „Mes jau prisibuvom su ja lipšnūs ir galantiški ir tada sužinojom, kad ji turi vaikiną. Tada baigėsi visos linksmybės“, – juokaudamas kalbės D. Laukys.

Kaip žmona reaguoja tai, jog Dovydas neatsigina merginų dėmesio? Kaip vaikinams pavyksta atsispirti pramogų pasaulyje tykančioms pagundoms? Apie tai ir dar daug daugiau sužinosite jau rytoj 10 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų