REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Vienatvė (nuotr. 123rf.com)

Gegužės 18-osios horoskopas 12 zodiako ženklų. Penktadienį astrologai kelis Zodiako ženklus įspėja neskubėti su sprendimas. Sužinokite, kas laukia jūsų:

12

Gegužės 18-osios horoskopas 12 zodiako ženklų. Penktadienį astrologai kelis Zodiako ženklus įspėja neskubėti su sprendimas. Sužinokite, kas laukia jūsų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Šios dienos sėkmė priklausys nuo mokėjimo išgirsti, kas garsiai nepasakyta, perskaityti, kas neparašyta, taip pat įvertinti varžovus (laukite klastos) bei sutuoktinį (jam stigs jūsų šilto dėmesio). Palankus metas teisiniams reikalams tvarkyti, deryboms.

REKLAMA

Tauras

Pasistenkite susikurti kuo ramesnę ir saugesnę aplinką: netinkamas laikas rizikingiems veiksmams, atsakingoms dalykinėms kelionėms bei susitikimams. Nepriimkite jokių finansinių sprendimų.

Dvyniai

Venkite konkrečių įsipareigojimų, žadėkite, kurkite naujus projektus, tiesa, labiau abstrakčius, neapibrėžtus.

Vėžys

Rimta veikla neužsiimkite, bet renkite būsimų žygių pagrindus. Negeras laikas aptarinėti karjeros klausimų su vadovu. Į finansinius pažadus galima nekreipti dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Esate ties permainų slenksčiu, ir šios dienos mintys, susitikimai, pokalbiai turės įtakos jūsų ateičiai. Ieškokite bendraminčių: jų parama, pagalba ateityje ne kartą taps lemtinga.

Mergelė

Taikus pasyvumas – pati geriausia taktika. Turite nepamiršti, kad šiuo metu nesate stiprūs, o priešiškai nusiteikusių asmenų tik daugės. Siekite, kad supantys žmonės jums linkėtų tik gera. O tai reikia pradėti nuo savęs!

Svarstyklės

Kad ir kuo užsiimsite, viskas pasiseks, tik nepriiminėkite jokių konkrečių sprendimų dėl piniginių, turto reikalų, tačiau verta planuoti būsimus veiksmus iš esmės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Paaiškinkite savo partneriams, kokia jūsų nuomonė apie pinigus, išlaidas bei ištikimybę: atviras pokalbis padės išvengti galimos nemalonios staigmenos.

Šaulys

Šiandien optimistinis mąstymas jums itin naudingas, tiesa, negalima priimti sprendimų dėl finansų bei karjeros. Pasistenkite ką nors išties malonaus pasakyti artimiesiems, mylimam žmogui, draugui.

Ožiaragis

Neskubėkite, nurimkite, dėl nieko neišgyvenkite – tai laukimo metas, kai kaupiamos jėgos, patirtis. Rytoj būsite darbingesni, o šiandien, ko gero, nieko nespėsite, visur vėluosite.

REKLAMA

Vandenis

Sėkmingas laikas avantiūristams ir įsimylėjusiems. Jei savęs prie šių kategorijų nepriskiriate, geriau atsipalaiduokite ir pasiduokite savieigai: savaime daug kas išsispręs taip, kaip jums reikia.

Žuvys

Imkitės tik neatidėliotinų reikalų ir būkite atidesni: gresia klaidos dėl nesusikaupimo arba patiklumo. Raskite laiko pailsėti vidury darbo dienos. Geras laikas komandiruotėms, darbo reikalams tvarkyti, sveikatai tikrinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų