REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Viviana Ross ir Orlando Bloom  (tv3.lt fotomontažas)

Anksčiau moterys dažnai buvo kaltinamos tuo, kad „daro karjerą per lovą“. Vis dėlto permiegojusi su vienu populiariausių Holivudo aktorių, 22 metų Viviana Ross gavo skaudžią pamoką.

50

Anksčiau moterys dažnai buvo kaltinamos tuo, kad „daro karjerą per lovą“. Vis dėlto permiegojusi su vienu populiariausių Holivudo aktorių, 22 metų Viviana Ross gavo skaudžią pamoką.

REKLAMA

Sutrypta aktorės ir modelio karjera, išmetimas iš darbo ir amžina gėda – tai ėmė persekioti merginą iškart po lemtingo įvykio.

Gražuolė Viviana svajojo apie karjerą Holivude, o siekdama užsidirbti tarp perklausų, dienas leido populiariaus Londono viešbučio kavinėje. Čia moteris dirbo padavėja.

Ir čia netikėtai pasirodė žavusis „Karibų piratų“ aktorius Orlando Bloomas. Jis – tikra visų merginų svajonė. Viviana pasakoja, jog iškart pajuto su aktoriumi chemiją, o jų naktis romantiškai baigėsi jo viešbučio kambaryje.

Vis dėlto toks V. Ross elgesys nebuvo toleruojamas darbdavio – užtikęs ją O. Bloomo lovoje, jis iškart merginą atleido.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent šis įvykis tapo jai lemtingas. 22-metė pasakoja, kad iškart po to su ja visis ryšius nutraukė įvairios kino bei modelių agentūros – visi jie sakosi praradę susidomėjimą.

REKLAMA

Pirmąkart viešai apie tai prabilusi užsienio žiniasklaidai, gražuolė neslėpė pykčio. „Aš praradau labai daug, tuo tarpu Orlando – nieko. Jis pasirodė kaip tikras mulkis – iškart po minėtos nakties jis su manimi nutraukė visus ryšius. Tai – negarbinga“, – įsitikinusi ji.

Vivianą labiausiai piktina tai, kad žymusis Holivudo aktorius nejautė jokių pasekmių. „Visa tai tik dar labiau iškėlė jo įvaizdį. Tai taip neteisinga“, – sielvartą liejo ji.

„Vienas populiariausių vestuvinių žurnalų norėjo mane samdyti kaip modelį, tačiau išgirdę apie mano nesėkmingą vienos nakties nuotykį, iškart manęs atsisakė. Visada, kai kažkas tokio atsitinka, žmonės ima į tave žiūrėti kitaip“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai žmonės mane „googlina“, jie mato tik mano ir O. Bloomo ryšį. Ši istorija nubraukė viską, ko anksčiau esu pasiekusi“, – pyksta ji.

Mergina teigė, kad jos ir O. Bloomo incidentas įvyko prieš metus. Viviana teigė, kad jis ją suvilioti bandė visą savaitę, todėl galiausiai ji sutiko su juo susitikti po darbo penktadienio vakarą.

„Jam patiko tai, kad buvau linksma ir visiškai paprasta. Aš nesižavėjau nei juo, nei kitomis žvaigždėmis, kurios apsilankydavo mūsų viešbutyje. Mes buvome tik du žmonės, kurie nusprendė linksmai praleisti vakarą. Taip gyvenime nutika“, – teigė ji.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų