REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Jennifer Lopez (nuotr. Instagram)

Šiandien dainininkę Jennifer Lopez žino visi. Kai kurie – dėl jos puikios muzikos, o kiti – dėl nuostabių moteriškų kūno formų.

39

Šiandien dainininkę Jennifer Lopez žino visi. Kai kurie – dėl jos puikios muzikos, o kiti – dėl nuostabių moteriškų kūno formų.

REKLAMA

Vis dėlto jos vertinamos buvo ne visada.

Visai neseniai 48 metų žvaigždė užsienio žiniasklaidai atskleidė, kad karjeros pradžioje į jos apvalumus buvo žiūrima neigiamai. Jai netgi buvo pasiūlyta atsikratyti kelių kilogramų, kad moteriškos figūros nebeliktų.

Vis dėlto net ir tada Jennifer griežtai atsisakė tam ryžtis – ji norėjo įrodyti, kad myli save tokią, kokia yra. „Tai manęs nė kiek nesujaudino“, – sakė atlikėja.

„Man buvo nuolatos siūloma sulieknėti, tačiau galiausiai man tai įkyrėjo. Tada visiems pasakiau, kad nieko nebus – aš paprasčiausiai taip sudėta“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė savo kūnu džiaugėsi nuo mažų dienų: „Visos merginos, su kuriomis užaugau, atrodė panašiai, kaip aš, ir visos jos man buvo gražios. Nieko blogo apvalumuose nemačiau ir nematau iki šiol“, – tikino ji.

REKLAMA

Dainininkė prisiminė, kad būtent močiutė ir mama ją itin palaikė dėl svorio ir sveiko kūno palaikymo. „Mano tėtis dievino mano mamos kūną – visi mano šeimos vyrai pirmenybę teikė moteriškoms kūno formoms“, – pavyzdžiais iš šeimos dalijosi J. Lopez.

„Moterys, kurios nėra 180 centimetrų ūgio ar turi apvalumų, niekuomet neturėtų jaustis blogai. Mano šeima iš tiesų džiaugėsi mano sudėjimu. Ir vėliau, kai viešai prabilau apie savo kūną visam pasauliui, nesistengiau siųsti kažkokios ypatingos žinutės – aš paprasčiausiai buvau savimi“, – prisiminė gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar pati būdama mama, dainininkė stengiasi teisingų vertybių išmokyti ir savo 10-metę dukrelę. „Socialinės medijos yra smagios, tačiau svarbu prisiminti, kad gyvename realiu laiku. Stengiuosi ją sudominti iš tiesų svarbiais dalykais, kaip pavyzdžiui, buvimu geru žmogumi, drauge ir dukra“ , – atviravo ji.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų