REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Aleksas Lemanas su žmona Lina (nuotr. asm. archyvo)

2016-ieji Lietuvos dainiui, estrados karaliui Aleksui Lemanui buvo lemtingi. Prieš dvejus metus Lietuvos moterų numylėtinis vedė 20 metų jaunesnę mylimąją Liną Gelbūdienę.

11

2016-ieji Lietuvos dainiui, estrados karaliui Aleksui Lemanui buvo lemtingi. Prieš dvejus metus Lietuvos moterų numylėtinis vedė 20 metų jaunesnę mylimąją Liną Gelbūdienę.

REKLAMA

Šalį apskriejusi žinia nepaliko abejingų – vieni kalbėjo, kad vyresnio amžiaus porai nepridera viešai demonstruoti jausmų bei galvoti apie oficialią santuoką, o kiti džiaugėsi kartu su jaunavedžiais bei linkėjo sėkmės.

Dienas leidžia sodyboje

Nurimus kalboms apie šią santuoką ir sumaištį, kurią tada, atrodė, sukėlė du vienas kitą pamilę suaugę žmonės, tv3.lt pasiteiravo auksinio balso savinininko A.Lemano, kaip jis šiuo metu laikosi ir kur leidžia kaitrias gegužės dienas.

Pasirodo, atslūgus žiniasklaidos dėmesiui, šeimoje įvyko pokyčiai: įsivyravo ramybė, o praeityje liko nuolatinis bendravimas su žiniasklaida bei smalsuolių žvilgsniai.

REKLAMA
REKLAMA

Telefonu atsakęs vos į kelis klausimus, A.Lemanas telefoną perdavė greta besisukinėjančiai žmonai, kuri mielai toliau pasakojo, kaip šeima gyvena.

Vos tik klausimai paliesdavo dainininko veiklą, pomėgius ir planus, fone buvo girdėti šmaikštūs A.Lemano pasisakymai bei mintys.

REKLAMA

„Šiuo metu su žmonyte dienas leidžiame prie Birštono esančioje mūsų sodyboje. Čia didelis tvenkinys, tai gaudau žuvį pietums“, - geros nuotaikos nestokojo pašnekovas.

Dėmesys nuslūgo

Birželio pabaigoje prasidėsiantis koncertų maratonas įpareigoja scenos dainių atidžiai jiems ruoštis. „Nors sezono pradžia po daugiau nei mėnesio, bet koncertų netrūksta ir Birštone bei kituose miestuose. Taip pat – privačiose šventėse, jubiliejuose.

Tarp koncertų reikia pailsėti, atsipalaiduoti. Geriausia tai daryti sodyboje, kur šilta ir malonu“, - kalbėjo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelerius metus kone visos televizijos laidos kalbino naujai susikūrusią Lemanų šeimą, prašė papasakoti apie netikėtai užgimusią meilę, aplinkinių reakcijas.

Dabar gi šeima dėmesio gauna mažiau, tačiau abu vienbalsiai pripažįsta, kad dėl to tik džiaugiasi.

„Lietuvoje žmonės labai slidūs. Jie negailėjo apkalbų, todėl su žmona nusprendėme šiek tiek atsitraukti ir dėmesio skirti sau“, - atvirai sakė dainininkas.

Jam antrino žmona Lina: „Dėmesys iš aplinkos šiek tiek nuslūgo, tačiau mes esame taip pat įsimylėję vienas kitą. Liko dėmesys vienas kitam.

Prisipažinsiu, niekada neskaitydavome komentarų po straipsniais, nekreipėme dėmesio į tai. Visada svarbiausia justi palaikymą iš artimųjų – neigiamų reakcijų nebuvo, o tai labai džiugina.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apsuptas gerbėjų 

Smalsu Linos pasiteirauti, koks gyvenimas su tikrąja Lietuvos žvaigžde? Ar nėra sunku kasdienybėje rasti kompromisus ir priimti sprendimus?

„Su Aleksu daug kalbamės, jis labai išmintingas žmogus. Kai išeinu į darbą, jis kasdien tobulina savo balsą, dainas. Jau išmoko dainuoti angliškai ir itališkai. Jis gabus – kartais pakanka išgirsti dainą ir jau sugeba ją sudainuoti.

Pykčių nepasitaiko. Pavydo – taip pat. Žinau, kad koncertų metu dauguma būna moterų gerbėjų, tačiau pavydo nėra.

Jis labai tvarkingas vyras. Man net žmonės, pas kuriuos jis koncertavo, yra sakę, kad jis toks rimtas, kad per kiekvieną pertraukėlę skuba man paskambinti, nesileidžia į detalesnius pokalbius.

REKLAMA

Tiesa, gerbėjos negaili dovanų ir tai mane džiugina. Smagu, kai Aleksas grįžta laimingas. Namuose nevysta gėlės. Jis yra gavęs ir lininį rankšluostėlį, ir medalių“, - prasitarė L.Gelbūdienė.

Ji stebėjosi jaunais dainininkais, kurie vos po vieno pasirodymo televizijoje arba ant scenos, ima vadintis žvaigždėmis, suserga vadinamąja žvaigždžių liga. „Žvaigždžių ligos virusas praėjo pro šalį. Niekada net negalvojau apie tai ir niekada to nebuvo“, - į pokalbį įsiterpė legendinis dainininkas.

Pokalbio pabaigoje dainininkui palinkėjus sėkmingos žvejybos, jis ir vėl buvo tiesus: „Savo auksinę žuvelę aš jau pagavau ir dėl to esu laimingas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų