REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Ievos Zasimauskaitės kelias „Eurovizijoje“ baigtas (nuotr. tv3.lt)

Vakar Portugalijoje įvyko didysis „Eurovizijos“ finalas, kuriame itin sėkmingai pasirodė ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

82

Vakar Portugalijoje įvyko didysis „Eurovizijos“ finalas, kuriame itin sėkmingai pasirodė ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

REKLAMA

Mergina liko 12-oje vietoje, tačiau jos daina sujaudino visą Europą.

Šią naktį, dar neatslūgus emocijoms, Ieva viešai pasidalijo savo padėkomis bei mintimis socialiniuose tinkluose.

Čia mūsų šalies atstovė rašė: „Aš jus myliu. Ačiū, kad buvot šalia visą šį laiką…“

Po jos įrašu „Facebook“ asmeninėje paskyroje iškart pasipylė pagyrimai. Gerbėjai rašė, kad taip pat Ievą myli, vadino ją pačia geriausia bei pabrėžė, kad nepaisant to, kelintą vietą gavo, Ieva vis tiek yra jiems nugalėtoja. Naujienų portalas tv3.lt primena, kad „Eurovizijos“ finale I. Zasimauskaitė pasirodė 4-oji.

I. Zasimauskaitės vertinimas pagal lažybininkus šeštadienio dieną kardinaliai pasikeitė. Iki pirmojo pusfinalio jai buvo prognozuojama 23 vieta „Eurovizijos“ dainų konkurso finale, vis dėlto iškart po pasirodymo ji šoko aukštai į viršų. Iš pradžių 6, vėliau 5 vietą užėmusi I. Zasimauskaitė buvo pasiekusi ir 3 vietą: prieš ją buvo likusios tik Kipro ir Izraelio atstovės, įvardijamos stipriausiomis konkurentėmis nugalėti. 

REKLAMA
REKLAMA

I. Zasimauskaitė prieš generalinę repeticiją Lisabonos „Altice“ arenoje turėjo keblumų: lipdama laiptais užmynė suknelę, jos balsas buvo kiek prikimęs.  „Mus laikė labai ilgai arenoje, kurioje įjungtas kondicionierius. Buvo labai šalta. Vienas vyras priėjo ir davė man savo striukę, nes matė, kad esu sušalusi. Estė davė savo šaliką. Prikimo balsas, bet iki vakaro turėtų susitvarkyti“, – šyptelėjo I. Zasimauskaitė.

REKLAMA

Nors I. Zasimauskaitės pasirodymas išliko visiškai toks pats, šįkart ji ant scenos nepravirko – tam buvo kita priežastis: „Labai išgyvenau, kad susvyravau ant scenos, dėl to galvoje buvo labai daug minčių, galvojau apie tai. Per repeticiją tu ne taip įsijauti į emociją, stebi, ar garsas gerai, ar esi geroje vietoje, ar gerai stovi“, – pasakojo ji. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų