REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Į areną plūsta gerbėjai (nuotr. tv3.lt)

Šiandien Lisabonoje esanti „Altice“ arena vėl bus pilna – į ją renkasi „Eurovizijos“ dainų konkurso gerbėjai.

25

Šiandien Lisabonoje esanti „Altice“ arena vėl bus pilna – į ją renkasi „Eurovizijos“ dainų konkurso gerbėjai.

REKLAMA

Jau 22 valandą startuos antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis, kuriame pasirodys Norvegija, Rumunija, Serbija. San Marinas, Danija, Rusija, Moldova, Olandija, Australija, Gruzija, Lenkija, Malta, Vengrija, Latvija, Švedija, Juodkalnija, Slovėnija ir Ukraina.

Tarp 18 dalyvių iš visos Europos – taip pat ir gerai pažįstamas dainininkas, kartą nugalėjęs „Euroviziją“ su daina „Fairytale“ – Alexanderis Rybakas.

Likus kelioms valandoms iki renginio pradžios, patys didžiausi gerbėjai jau būriuojasi prie arenos.

Tiki Lietuvos pergale

Iš Australijos atvykusi komanda šiandien nusiteigusi pergalingai – jie tikino, kad Australija užtikrintai keliaus į finalą.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausus, ar jiems patiko Ievos Zasimauskaitės pasirodymas pirmajame pusfinalyje, draugų būrys neslėpė savo simpatijų.

„Tai buvo geriausias pirmojo pusfinalio pasirodymas. Nuoširdu, tyra, tikra. Ieva labai graži, tik jos pavardė – be proto sunki!“, - šyptelėjo jie.

REKLAMA

Visus pusfinalio pasirodymus ir finalą taip pat pasiryžę stebėti ir draugai portugalai. Jie tikino, kad kitais metais tokiu metu svečiuosi Vilniuje, kadangi ten įvyks „Eurovizijos“ dainų konkursas.

„Jūs laimėsite, patikėkite manimi. Prisiminsite šiuos žodžius. Ievos daina tinka bet kuriam: nesvarbu, kokio tu amžiaus, kokie tavo pomėgiai. Tai daina, paliečianti ir sujaudinanti kiekvieną. Nuostabus pasirodymas“, - sakė Ievos gerbėjas.

Besidžiaugdamas praėjusiais metais Portugalijos sėkme, jis tikino, kad Ievos unikalumas yra kelias į sėkmę. „Pamenate Salvadoro pasirodymą? Tokio jautraus, paprasto ir nuoširdaus žmogaus Europa buvo pasiilgusi. Dabar atėjo Ievos eilė. Kol mes laimėjome „Euroviziją“, geriausias mūsų rezultatas finale buvo šeštas. Tai tikrai kažką reiškia, ruoškitės, lietuviai!“, - sakė portugalas.

REKLAMA
REKLAMA

Kipras – nevertas pergalės?

Iš Švedijos su mama atvykusi Linda savo favorite laiko prancūzę. „Jos daina ir pasirodymas tiesiog užburia“, - tikino ji.

Nors visi nugalėtoja skelbia Kipro atstovę Eleni, Linda su šia nuomone nesutinka: „Taip, puiki daina, pasirodymas, ji labai graži, tačiau tik tiek. Tai geras radijuje skambantis hitas, bet nevertas „Eurovizijos“ nugalėtojo titulo“, - rėžė ji.

Pasižvalgykite galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų