REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Jau visai netrukus įvyks vienas svarbiausių šių metų įvykių – princo Harry ir jo mylimosios aktorės Meghan Markle vestuvės.

59

Jau visai netrukus įvyks vienas svarbiausių šių metų įvykių – princo Harry ir jo mylimosios aktorės Meghan Markle vestuvės.

REKLAMA

Pora susituoks jau gegužės 19-ąją, o ypatingas klausimas dar lieka – ką svarbiausią savo gyvenimo dieną vilkės Meghan?

Kol kas jokia informacija apie jos išvaizdą vestuvių dieną nėra atskleidžiama, tačiau akyliausi sekėjai pateikė keletą svarbių faktų.

M. Markle vestuvių dieną tikriausiai vilkės dvi skirtingas sukneles

„Kaip ir Kate ir Williamo vestuvės, taip ir šios bus sudarytos iš dviejų dalių. Skirtingoms dalims Meghan turės skirtinfas sukneles“, – užsienio žiniasklaidai pasakojo artimas poros šaltinis.

Karališkosios šeimos ryšių su visuomene atstovė „Vanity Fair“ patvirtino, kad abi suknelės bus sukurtos pagal užsakymą specialiai M. Markle. „Tai bus tradicinis vestuvinis apdaras, ir kiek puošnesnė bei įmantresnė suknelė vakarui“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Megan nekantrauja visus nustebinti – o ypatingai patį Harry“, – pridėjo ji.

M. Markle jau pasirinko dizainerį

Pasak artimų aktorės šaltinių, ji jau buvo keliuose suknelės matavimuose ir išsirinko tinkamiausią dizainerį. Tačiau šis faktas nieko per daug nestebina – juk moterys svarbiausiai savo dienai pradeda ruoštis likus daugybei mėnesių!

REKLAMA

Suknelė jau baigta

Tiesa, gera naujiena ta, jog suknelė jau paruošta – belieka tik ja pasipuošti! Vienintelis žmogus, kuris galės pamatyti suknelę, bus karalienė.

Šios savaitės pabaigoje aktorė savo rūbą pristatys princo Harry močiutei. Lygiai tą patį prieš savo vestuves su princu Williamu padarė ir Kate Middleton.

Karalienės žodis – paskutinis

Pasak užsienio žiniasklaidos, būtent karalienė tars paskutinį žodį apie suknelę. Tam, kad Meghan galėtų viešai ja pasipuošti, būtinas jos sutikimas.

Dizaineriai, kurių suknelėmis M. Markle galėtų pasipuošti

Yra net keletas visame pasaulyje garsių mados namų ar dizainerių, kurių darbais, tikėtina, M. Markle pasipuoš svarbiąją dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Tai – „Ralph & Russo“ (savo sužadėtuvių nuotraukose ji pasipuošus būtent šių mados namų kurta suknele), Roland Mouret (artimas aktorės draugas), „Burberry“, Alexander McQueen (jo suknelėmis per vestuves buvo papuošta K. Middleton), „Erdem“ (mėgstamas M. Markle prekės ženklas), Jenny Packham (kitas K. Middleton mėgstamas dizaineris), Inbal Dror (galimi Markle suknelės brėžiniai buvo paviešinti žiniasklaidoje).

Suknelė laviruos tarp konservatymo ir formalumo

Nepaisant to, kad į karališkąją šeimą M. Markle įnešė daug šviežumo, vestuvės vis tiek yra karališkos – privalu išvengti bet kokių keistų ir netikėtų sprendimų.

Tokia klaida yra laikoma permatomų detalių turinti M. Markle suknelė, kurią ji devėjo sužadėtuvių nuotraukose. Tikimasi, kad dėl šios priežasties jos vestuvinė suknelė bus kur kas formalesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Suknelė bus pigesnė nei ta, kurią vilkėjo K. Middleton

Gandų buvo visokių, tačiau M. Markle suknelė tikriausiai atsieis ne tiek daug, kiek K. Middleton drabužis. Jos suknelės kaina siekė net 150 tūkst. svarų.

„Už Kate suknelę sumokėjo jos tėvai. Manau, kad būtų labai netikėta, jei M. Markle savo suknelei išleistų dar didesnę sumą – šitaip ji bandytų pranokti moterį, kuri ateityje taps karaliene“, – kalba specialistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų