REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
„Gafaro“gimtadienis (DreamBigStudios.lt nuotr.) (nuotr. Organizatorių)

Trečiadienio vakarą vizažistė Justina Gafarovaitė atšventė studijos GAFARO penktąjį gimtadienį.

16

Trečiadienio vakarą vizažistė Justina Gafarovaitė atšventė studijos GAFARO penktąjį gimtadienį.

REKLAMA

Profesionaliai makiažo studijai ir grimo mokyklai vadovaujanti moteris sukvietė draugus į šventinį vakarėlį. Jo metu buvo pristatytos kosmetikos naujovės, modeliui atliktas kūno makiažas, o šventę vainikavo tortas.

„Ši studija man yra ta vieta, kur galiu įgyvendinti savo ir kitų svajones skleisti grožį. Kiekviena diena man ir mano kolektyvui yra kaip šventė, mes jaučiamės palaimintos, kad turime galimybe mėgautis darbu. Moterys, atsisėdusios į mūsų kėdę, tampa ne tik gražesnės. Mes įpučiame pasitikėjimo savimi, meilės sau“, – gimtadienyje kalbėjo J. Gafaro.

Studijos GAFARO dekoru pasirūpino vestuvių planuotojos „Idėja vestuvės&renginiai“ Justė Matulevičienė ir Enrika Popkienė. Gimtadienio šventėje netrūko šiuo metu itin madingų auksinių detalių, o grožį kūrė hortenzijų žiedai.

REKLAMA
REKLAMA

„Klientai tampa vis laisvesni ir ieško įdomesnių sprendimų švenčių papuošimams – išskirtinai atrodančių gėlių ar netikėtų vazų dizainų. Dar viena šio sezono tendencija – tamsios spalvos. GAFARO studijoje perteikėme tai, kas šį sezoną ypač madinga. Tai violetinė, rausva, tamsiai mėlyna. Ansamblį papildė aukso spalva“, – pasakojo vedybų planuotojos.

REKLAMA

Į Vilniaus senamiestyje įsikūrusią jaukią studiją susirinko artimiausios J. Gafarovaitės bičiulės, ištikimos klientės, jų antros pusės, tinklaraščių autorės. 

Vizažistė pasakojo, kad įdegio kosmetiką naudoja nuo pat paauglystės, tad yra išsiaiškinusi visus triukus. Moteris nuolat sulaukia klausimų, kaip pavyksta turėti tokį rudą ir švytintį kūną. Dažnai merginos teiraujasi, kokias pėdkelnes nešioja J. Gafaro. Atsakymas į šiuos klausimus slypi savaiminio įdegio kosmetikoje.

„Kūno makiažas yra reikalingas tam, kad oda įgautų spindesio, būtų užmaskuotos mėlynės, įbrėžimai, sukurtas bronzinis odos įdegis. Taip pat, kūno makiažas puiki išeitis toms, kurios nori atrodyti lieknesnės, nes įdegis vizualiai lieknina. Kūno makiažą ypač lengva pasidaryti. Tereikia turėti specialią pirštinę ir kūno makiažo priemonę. Aš naudoju „Vita Liberata“ bronzantą „Body blur“. Svarbiausią priemonę įtrinti tolygiai į atidengtas kūno vietas. Vos kelios akimirkos ir atrodai kaip tik ką grįžusi iš atostogų“, – šypsojosi vizažistė.

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienyje J. Gafarovaitė ragino aukoti Rimanto Kaukėno paramos grupei. Studijoje stovėjo aukų dėžutė, į skirta onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams. „Esu įgijusi socialinio darbo bakalaurą, tad studijų metais nuolat atlikdavau praktiką su tais, kuriems mūsų pagalbos reikia labiausiai. Baigus mokslus, stengiuosi ir toliau tęsti paramą. Džiaugiuosi, kad galiu nors kažkiek prisidėti prie šio fondo“, – kalbėjo J. Gafarovaitė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų