REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
57
Spice Girls. AFP/ Scanpix nuotr. (nuotr. Balsas.lt)

Tikriausiai nėra didesnio skausmo, nei brangiausių žmonių mirtis. Vis dėlto ne visi tam teikia didelę prasmę.

57

Tikriausiai nėra didesnio skausmo, nei brangiausių žmonių mirtis. Vis dėlto ne visi tam teikia didelę prasmę.

REKLAMA

Buvusios itin populiarios merginų grupės „Spice girls“ narė sukrėtė internautus – Mel B praleido savo tėvo laidotuves, nes dalyvavo populiaraus muzikinio šou filmavime.

Neseniai užsienio žiniasklaidai ji paaiškino visą tragišką situaciją apie savo tėvą, kuris mirė nuo vėžio praėjusių metų kovą.

42 metų Mel B apsipylusi ašaromis patvirtino, kad iš tiesų praleido savo brangaus tėvo laidotuves. „Turėjau pasirašiusi kontraktą su „America’s Got Talent“, tačiau išgirdęs apie paūmėjusią mano tėvą ligą, Simonas Cowellas filmavimus 3 savaitėms netgi sustabdė – jis norėjo, kad kuo daugiau laiko praleisčiau su savo tėvu. Tačiau tai reiškė, kad nedalyvausiu savo tėvo laidotuves“, – aiškino ji.

„Žinau, kad teoriškai būtų buvę gražu, jei laidotuvėse būčiau dalyvavusi, tačiau aš kiekvieną dieną už jį meldžiausi ir galvojau – man to užteko“, – nelėpdama ašarų pripažino ji.

Vis dėlto „Spice girls“ narė neslepia, kad vis dar jaučia savo tėvą aplink save. Interviu metu ji netgi buvo pasipuošusi auskarais, kuriuos pati jam ir dovanojo. Taip teigė geriau galinti jį jausti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų