REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
81
Prie Baltojo tilto – tikros grožybės: karščiausi kadrai
81

Šiandien Lietuvoje tikra vasara. 

REKLAMA

Artimiausią naktį bus jau įprasti orai: vyraus giedras dangus, jeigu debesų ir pasitaikys, tai tiktai labai plonų ir plaukiančių ganėtinai aukštai. Lietaus iš tokių nebūna. Kitaip tariant, astronomijos mėgėjams ši naktis tikrai turėtų patikti. Vėjas rytinių krypčių, tačiau nestiprus, dėl to žvarbu šiąnakt irgi tikrai nebus.

Rytoj antroje dienos pusėje tikrai palis Lenkijoje, Mozūrų krašte. Gali būti, kad kai kurie pavieniai debesys iš ten užklys į pietinius, pietvakarinius Lietuvos rajonus ir čionai truputį palynos. Tačiau kitur bus saulėta ir jokio lietaus nebus.

Dėl 28 šilumos rytoj Klaipėdoje galima abejoti, tačiau 24 laipsniai gali būti ir čia, ir visam pamario krašte, Suvalkijoje, šalies pietuose. Kitur Lietuvoje rytoj bus nuo 21 iki 23 laipsnių šilumos – tai įprasta vasaros temperatūra. Prieš tai naktį atvės iki 9 – 11, pietuose 12 laipsnių šilumos. Naktį nelis, dieną iš pavienių debesų gali palyti pietiniuose šalies rajonuose ar Suvalkijoje.

Atrodo, rytojus bus pati šilčiausia šios savaitės diena, nes penktadienį šils jau iki 19 – 21 laipsnio, tiktai Pamario krašte gali būti iki 22 – 23 šilumos. Prieš tai naktį atvės iki 10 – 12, prie jūros bus apie 14 laipsnių šilumos – išties šilta naktis. Šeštadienį irgi saulėta, naktį atvės iki 8 – 10, prie jūros 11 – 12, dieną vėl šils iki 21 – 23 laipsnių šilumos. Saulėtas, dieną galbūt dar kokiu laipsniu šiltesnis bus sekmadienis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų