REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Seksas duše (nuotr. 123rf.com)

Filmuose rodomos sekso scenos duše visada atrodo tokios aistringos, tačiau realybėje mylėtis karštų garų pilname ir slidžiame bei muilu išteptame duše tikrai nėra taip malonu.

21

Filmuose rodomos sekso scenos duše visada atrodo tokios aistringos, tačiau realybėje mylėtis karštų garų pilname ir slidžiame bei muilu išteptame duše tikrai nėra taip malonu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be to, dingsta trintis tarp kūnų, vienas asmuo gauna visa šiltą vandenį, kol kitas tuo metu šąla, o apie paslydimo ir nemalonių traumų tikimybę galvoti nė nebereikia.

REKLAMA

Nors skamba kiek sudėtingai, seksą duše tikrai išbandysite bent kartą, todėl svarbu žinoti, kaip tinkamai tai daryti.

Portalas cosmopolitan.com pateikia 6 sekso duše pozas, kurios garantuos, jog nesusižeisite, būsite švarūs ir tikrai atsipalaidavę.

Vandens srovės nukreipimas

Pasirodo, kad stipri vandens srovė, liečianti partnerio penį, jo erekcijai tikrai nepadeda. Nuo šios kančios jį išgelbėkite liepdami atsukti nugarą į iš dušo galvutės tekantį vandenį ir apdovanodami jį oralinio sekso teikiamais malonumais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasilenkęs maudytojas

Kai kalbama apie lytinius santykius neįprastose vietose, kartais paprastumas yra tai, ko reikia. Tvirtai pastatykite kojas, kad jos neslidinėtų, pasilenkite į priekį ir prasiskėskite.

Rankomis laikykitės už kažko tvirto, pavyzdžiui, dušo galvutės laikiklio ar čiaupo ir liepkite partnerio peniui atsidurti jumyse. Ši šiek tiek pakeista šuniuko poza, nors ir labai primityvi, duše tikrai padės patirti tai, ko dar neteko.

Super šlapia

Kartais pastangos išbūti tam tikroje pozoje arba mintys apie vandens švaistymą trukdo pasiekti orgazmą. Šį kartą išnaudokite ir pačią dušo galvutę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kuomet jūsų partneris stovimoje pozoje savo lytinį organą įstumia į jus, pakelkite vieną koją ir liepkite jam ją palaikyti, o jūs tuo tarpu nukreipkite dušo srovę į savo ir antrosios pusės tarpukojus. Nors vanduo didelės įtakos jūsų partnerio pojūčiams neturės, jis tuo tikrai nesiskus.

Muilas į pagalbą

Atminkite, kad sekso metu nebūtina naudotis tik peniu ir makštimi. Abipusė masturbacija ne tik stiprina tarpusavio ryšį, bet ir sumažina lytiškai plintančių ligų, nėštumo tikimybę, sustiprina pojūčius.

Šį mylėjimosi būdą siūloma išbandyti ir duše, kuriame muilas atliks lubrikanto vaidmenį.

Masturbacijos būdų yra pačių įvairiausių. Galite stebėti jį tai darant, liesti save arba savo partnerį bei leisti jo peniui švelniai slydinėti tarp jūsų užpakaliuko skruostų.

REKLAMA

Laukinis ir pašėlęs

Seksu galima užsiiminėti ne tik duše, bet ir vonioje. Liepkite savo partneriui atsisėsti ant vonios dugno ir ištiesti savo kojas.

Jūs užlipkite ant jo ir įsikibkite į partnerio pečius arba vonios kraštą. Štai dar viena moteriška paslaptis - putomis padengtos krūtys tikrai nepamaišys.

Oralinis vonioje

Dušas ar vonia yra puiki vieta užsiimti oraliniu seksu. Vanduo ir gaivūs kvapai kai kuriems žmonėms padeda atsipalaiduoti.

Jei esate vonioje, atsisėskite ant jos krašto, praskėskite kojas ir leiskite savo partneriui veikti. Po to nepamirškite apsikeisti vietomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų