REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
84
Gabrielė Martirosianaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Modelis, tituluota gražuolė ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė išreiškė savo nuomonę apie Ievą Zasimauskaitę, kuri šiemet atstovaus Lietuvą „Eurovizijos“ dainų konkurse. Ji paminėjo ir tautiečių daromas klaidas stebint šį konkursą.

84

Modelis, tituluota gražuolė ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė išreiškė savo nuomonę apie Ievą Zasimauskaitę, kuri šiemet atstovaus Lietuvą „Eurovizijos“ dainų konkurse. Ji paminėjo ir tautiečių daromas klaidas stebint šį konkursą.

REKLAMA

Merginos nuomone, „Eurovizija“ yra plataus masto renginys, kurio joks lietuvis neturėtų praleisti. 

„Manau, kad visi turėtų žiūrėti „Euroviziją“, nes tai yra visuotinis renginys, kuriame vienas žmogus, arba žmonių grupė atstovauja savo šalį. Man atrodo, kad jiems būtinas palaikymas. Daina mums gali patikti, arba ne, tai gali būti mūsų skonio daina, arba ne, bet juk tai yra mūsų šalis, mes turime išmokti palaikyti“,– kalbėjo ji.

Daina gali dar labiau atsiskeisti

Apie Ievos Zasimauskaitės dainą radijo laidų vedėja kalbėjo teigiamai.

„Manau, kad man patinka ši daina. Bus įdomu pasižiūrėti jos pasirodymą visame kontekste. Ištraukus iš konteksto ji gali patikti, gali nepatikti, sunku vertinti. Man atrodo bendram kontekste dar labiau išryškės jos privalumai. Galbūt jos pasirodymas bus tarp greitų, ritmingų, itin populiarių dainų, tai gal ji kaip tik pasirodys itin įdomi, bus matyti“,– kalbėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak G. Martirosianaitės, neretai, tiek lietuviškoje, tiek Europinėje „Eurovizijoje“ taip nutinka, kad laimi ne favoritai.

„Aš siūlyčiau nesikoncentruoti į kitus atlikėjus, o tiesiog palaikyti Ievą. Šią dainininkę išrinko „Lietuvos televizijos“ žiūrovai, lietuviška komisija, todėl bumbėti nereikėtų, ar piktintis. Man atrodo, kad tai daryti jau vėlu“,– sakė ji.

REKLAMA

Mergina linki Ievai patekti į finalą, nes matyti, kad „Eurovizija“ jai yra labai svarbi. Lietuviškoje šio konkurso atrankoje I. Zasimauskaitė dalyvavo ne vieną kartą.

„Aš linkiu Ievai tik pačių didžiausių aukštumų, manau, kad ji verta to. Nuostabi, tikra, kitokia mergina, kuri puikiai dainuoja, turi savitą stilių, savitą gyvenimo suvokimą, turbūt ir pasaulio savitą suvokimą, man tokie žmonės yra įdomūs ir aš išreiškiu jai 100% palaikymą“,– ragina gražuolė.

Prisiminė nemalonią patirtį

Gabrielė žino, ką reiškia dalyvauti tarptautiniuose konkursuose, nes ir pati atstovavo Lietuvą „Mis Pasaulis“ konkurse. Ji pasidalino, kad tuomet itin skaudu, kai tautiečiai ima liaupsinti kitų šalių atstovus, o saviškius – peikia. Lietuviai dažnai pamiršta, kaip svarbu palaikyti savo šalies atstovus.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu atstovavusi Lietuvai kitokiame pasauliniame konkurse, todėl aš suprantu, koks svarbus yra palaikymas. Todėl negalėčiau sau leisti kažko nepalaikyti, nes aš suprantu, kaip kartais būna nelengva, arba kaip norisi savos šalies palaikymo, nesvarbu koks jis būtų. Svarbu, kad niekas nepeiktų, tavęs neneigtų, arba nesakytų, jog kitų šalių atstovai yra geresni.

Labai gražu yra palaikyti tuos žmones, kurie eina ar įsisegė į atlapą, ar persijuosę juostą, ant kurios parašyta „Lietuva“. Turėtume didžiuotis tais žmonėmis, nes jie daro sunkų darbą. Dažniausiai iš savo jėgų, savo lėšų, aišku yra ir pagalba, bet jie savęs atiduoda labai daug“,– minėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Patiko visi Lietuvos atstovai

Gabrielė teigia, kad kiekvienas Lietuvos atstovas jai savaip patiko. Pernai metų grupė taip pat ne išimtis.

„Turbūt aš esu tas žmogus, kuriam patiko kiekvienas išrinktas žmogus. Kadangi suprantu, kad mes patys jį išrinkome, tai nedrįsčiau nei vieno kritikuoti. Praėjusiais metais man pačiai teko vesti „Euroviziją ir man patiko „Fusedmarc“ pasirodymas. Man patiko jų muzika, jų stilius, nors tikriausiai tai yra visiškai nepopuliari nuomonė. Man jie atrodė išskirtinai, bent jau lietuviškame kontekste“,– baigė G. Martirosianaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų