REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį Klaipėdos rajone tragiškai žuvo policijos pareigūnas. Pirtyje su kolegomis vakarojęs vyras mįslingomis aplinkybėmis nuskendo greta esančiame tvenkinyje.

Savaitgalį Klaipėdos rajone tragiškai žuvo policijos pareigūnas. Pirtyje su kolegomis vakarojęs vyras mįslingomis aplinkybėmis nuskendo greta esančiame tvenkinyje.

REKLAMA

Nelaimę prie šio tvenkinio Kiškėnų kaime primena degančios žvakės ir gėlės – vakar popiet čia rastas šeštadienio vakarą pradingusio 40-mečio policijos pareigūno kūnas.

Policijos pareigūnas ne tarnybos metu vakarojo vieno buvusio policininko sodyboje. Apie dešimtą vakaro pareigūną atvyko pasiimti iš sodybos žmona. Jis telefonu moteriai aiškino, kaip rasti sodybą, o žmonai atvykus, vyras dingo.

„Išsikvietė 22 val., kažkur apie 22:30 žmoną, ten visi tikrai buvo adekvatūs ir ten nebuvo kažko tokio, kad vidurnaktis būtų ar naktis, ar kažkokių ginčų, konfliktų, jis pats kalbėjo iki paskutinės minutės, žmonai aiškino, kaip reikėtų privažiuot, dar atėjo pas kolegas patikslint. Na aišku, čia gi negalim mes to atmest, kad alkoholis taip pat turėjo tam tikrą įtaką, ypač naktį išėjus nežinomoj vietovėj“, – sakė Klaipėdos policijos viršininkas Alfonsas Motuzas.

REKLAMA
REKLAMA

Sodininkai iškart pamatė gausias pareigūnų pajėgas.

Į paieškas įsitraukė kartu vakaroję kolegos ir iškviesti pareigūnai.

„Pakėlėm mūsų droną, kurį mes turim su termovizoriumi, naktį su kinologais šukavom ten visas tas vietoves ir iš ryto vėl nuo pat ryto dirbome ten su narais. Dar žadėjom ARO narus kviesti, malūnsparnis jau buvo pakeliui“, – kalbėjo Klaipėdos policijos viršininkas.

REKLAMA

Naktinės paieškos rezultatų nedavė. Jos pratęstos ryte. Ir tik gerokai popiet sodų bendrijoje pasklido liūdna žinia. Ugniagesiai gelbėtojai apie metras nuo kranto, dviejų metrų gylyje, rado vyro kūną.

Policija kriminalo neįžvelgia, greičiausiai tai – nelaimingas atsitikimas.

Išties tvenkinys labai apžėlęs, tačiau po pirties čia gal vienas kitas ir niurkteli. Vietiniai sako čia nesimaudantys.

Operatyvaus valdymo skyriaus vyriausiasis postinis policijoje išdirbo daugiau nei dvidešimt metų, ramus, tvarkingas, nagingas vyras augino du mažamečius vaikus.

Plačiau apie tai TV3 reportaže

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų