REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Justinos Gafarovaitės sukurtas makiažas (P. Kazlausko nuotr.) (tv3.lt fotomontažas)

Vasara – neabejotinai populiariausias metų laikas vestuvėms. Būsimos nuotakos prieš vestuves apgalvoja kiekvieną įvaizdžio detalę.

23

Vasara – neabejotinai populiariausias metų laikas vestuvėms. Būsimos nuotakos prieš vestuves apgalvoja kiekvieną įvaizdžio detalę.

REKLAMA

Viena svarbiausių – tinkamas makiažas. Profesionalios makiažo studijos ir grimo mokyklos GAFARO įkūrėja Justina Gafarovaitė kartu su komanda pristato tris skirtingus nuotakų makiažus, puikiai tiksiančius šio sezono vestuvėms.

Justina, kaip šį sezoną turi atrodyti nuotakos makiažas? Kokios tendencijos, mados vyrauja grožio pasaulyje?

Kiekvienais metais konsultuojuosi su savo partnerėmis vestuvių planuotojomis Juste Matulevičiene ir Enrika Popkiene. Jos mane supažindina su artėjančio sezono vestuvių tendencijomis. Makiažą visuomet stengiamės derinti prie bendros visumos – ne tik prie nuotakos bruožų, bet ir prie vyraujančių šventės atspalvių. Pasak vestuvių planuotojų, šiemet madingos tamsios šventės spalvos: burgundiško vyno, smaragdinės žalios, turtingos mėlynos, blizgaus aukso atspalviai. Visa tai perteikti ant veido yra kiekvieno vizažo meistro svajonė. Tereikia tik drąsesnės, eksperimentuoti nebijančios nuotakos.

Spalvų suderinamumas vyrauja net ir puokštėse – atkreipėme dėmesį į floristikos meistrų „Gėlių Natos“ puokštes ir tam tikras spalvines gamas atkartojome ant akių vokų. Klasika vadinamas ir visuomet madingas nuotakos makiažas (lengvas, gaivus, žemės atspalvių), šiemet yra kiek ryškesnis. Akis paryškiname dūminiais šešėliais ir sodresnėmis spalvomis.

REKLAMA
REKLAMA

Kas šį sezoną jau nebemadinga ir ko nuotakai reikėtų vengti?

Negaliu atsidžiaugti, kad pagaliau iš mados išeina matinės sausos lūpos. Ilgalaikiai dažai, nors ir labai patogūs, sausina lūpas ir vizualiai sendina veidą. Nuotakoms ypač svarbu atrodyti jaunai ir gaiviai, tad kuo labiau oda bei lūpos spindės, tuo geriau. Šiais metais ypač madinga sukurti švytinčios odos efektą, lūpas pablizginti pusiau permatomu blizgiu.

REKLAMA

Kokius makiažus modeliams sukūrė „Gafaro“ vizažistės fotosesijos metu?

Modeliams sukūrėme drąsesnius makiažus. Kadangi nuotakos dažniausiai bijo atrodyti ryškiau, norėjome parodyti, kad vestuvių dieną jei jau galima kažką paryškinti, tai tikrai akis! Toks makiažas nepasendins, o atkreips dėmesį į žvilgsnį. O gaivą ir skaistumą palikome veidui bei lūpoms. Taip pat neatsisakėme ir spindinčių šešėlių. Jie puikiai vizualiai užmaskuoja voko odos netolygumus, smulkias raukšleles, todėl puikiai tinka net ir įvairaus amžiaus nuotakoms.

Ką patartumėte nuotakai, norinčiai džiaugtis savo atvaizdu veidrodyje iš ryto? Kokius namų darbus ji galėtų atlikti prieš sėsdama į vizažistės kėdę?

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai nuotakai rekomenduočiau nueiti pas kosmetologą, kuris pasirūpintų jos oda prieš vestuves. Ypač svarbu pasidaryti švelnų odos šveitimą (pašalinti negyvas odos ląsteles) bei intensyvų drėkinimą (įvairios kaukės). Svarbu vakarą prieš vestuves vartoti mažiau skysčių ir visiškai atsisakyti alkoholio, kuris priverčia veidą atrodyti pilnesniu bei patinusiu. Gerai išsimiegoti tiesiog privaloma, bet, deja, dažniausiai stresas to neleidžia. Todėl pasikliaukite veido kaukėmis bei profesionalaus vizažisto rankomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų