REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)
12

Gegužės 06 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Neskubėkite, pirmas įspūdis bus apgaulingas. Galite neįvertinti išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų ar neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus.

Tauras Tai, ko seniai siekėte, dabar gali įvykti savaime. Labiau pasverkite kiekvieną žodį: bendravimo menas bus lemtingas. Galimi svarbūs susitikimai. Būkite atidūs šiandien išgirstoms naujienoms.

Dvyniai Apsiribokite savo šeima, nesiimkite jokių dalykinių reikalų tvarkymo. Darbe (jei šiandien reikia dirbti) irgi neužsibūkite: tai geras laikas užsiimti namais, artimaisiais.

Vėžys Gali sugrįžti seni romantiški prisiminimai ar įvykti susitikimas su žmogumi, kurį kadaise garbinote, vis dėlto diena nepalanki meilės santykiams atnaujinti. Palanku imtis įstrigusio reikalo: pavyks jį sėkmingai užbaigti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Bus nelengva nurimti, vis kas nors klibins, trukdys. Vis dėlto tai labiau techniniai nesklandumai nei rimtos bėdos. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti savo darbo vietą.

REKLAMA

Mergelė Jei dažniau nusileisite sutuoktiniui, įsiklausysite į aplinkinių nuomonę, suvoksite, kad esate mylimi ir vertinami. Geras laikas deryboms.

Svarstyklės Galite rasti išeitį iš susikaupusių problemų. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis.

Skorpionas Palanki diena: problemos sprendžiasi reikiama linkme (tik ne taip greitai, kaip norisi). Jus gerbia ir palaiko aplinkiniai.

Šaulys Palanku tvarkyti senus, svarbius reikalus. Jei jums vis nesisekdavo susitikti su svarbiu žmogumi, mėginkite savo laimę šiandien.

Ožiaragis Tie, kurių seniai nematėte, vėl sušmėžuos jūsų akiratyje. Jūs net nenutuokiate, kad turite tiek besižavinčių jumis ir atsidavusių draugų, galinčių suprasti, atjausti, pagelbėti. Tarkitės su bičiuliais, ieškokite bendraminčių, jų pagalba bus itin naudinga

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Jei norisi nieko neveikti ir tik ilsėtis, ilsėkitės. Per prievartą imdamiesi sunkių, nemalonių darbų pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Daugiau miegokite, ilgiau pabūkite gamtoje.

Žuvys Gera nuotaika, jėgų antplūdis: kad ir ko imsitės, pavyks! Patartina gilintis į senas problemas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų