REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
 Policija (nuotr. Policijos)

Marijampolės kriminalistai sulaikė 9-erius metus besislapsčiusį marijampolietį.

25

Marijampolės kriminalistai sulaikė 9-erius metus besislapsčiusį marijampolietį.

REKLAMA

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau - apskr. VPK) Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnams pavyko surasti nuo 2009 m. ieškomą marijampolietį (g. 1975 m.), kuriam buvo iškelta byla pagal LR BK 260 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu).

Marijampolės policijai, kuri nuolat bendravo su Lietuvos kriminalinės policijos biuru, buvo žinoma, kad asmuo slapstėsi Didžiojoje Britanijoje, tačiau paiešką sunkino tai, kad jis nuolat keitė gyvenamąją vietą, darbovietes, bet, svarbiausia, gyveno su kito asmens dokumentais, o savo tapatybės dokumentais nesinaudojo.

Pareigūnai paiešką dėliojo tarsi dėlionę iš tūkstančių skirtingų detalių – tikrinti visi galimi adresai tiek Didžiojoje Britanijoje, tiek Lietuvoje. Pagaliau asmuo rastas nuomojamame bute Kaune.

Šiuo metu byla atiduota į teismą, o minėtas asmuo yra Kauno apygardos teismo žinioje.

Už Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d. numatytas veikas gresia laisvės atėmimas nuo šešerių iki dešimties metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų