REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Fatališka moteris (nuotr. 123rf.com)

Nėra tokios kitos, kaip jūs. Tiesa, yra kelios moterų kategorijos, kurioms priklauso antrosios pusės neturinčios damos. Tam didžiulę įtaką turi ir jūsų Zodiako ženklas, rašo yourtango.com.

32

Nėra tokios kitos, kaip jūs. Tiesa, yra kelios moterų kategorijos, kurioms priklauso antrosios pusės neturinčios damos. Tam didžiulę įtaką turi ir jūsų Zodiako ženklas, rašo yourtango.com.

REKLAMA

Gali pasirodyti, jog jei jau neturite antrosios pusės, labai daug ko netenkate, bent jau tapo sako aplinkiniai. Tačiau jei pažvelgtumėte į savo gyvenimą, suprastumėte, koks nuostabus ir kupinas įvairių nuotykių jis yra.

Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kaip elgiatės jūs pati. Jei ieškote tik tobulo ir isus jūsų reikalavimus atitinkančio žmogaus, galbūt pats metas tapti šiek tiek lankstesnei, o jei esate per daug kukli ir nedrįstate užmegzti naujų santykių, nesiskųskite, jog niekada nesutinkate naujų žmonių.

Būkite protinga, parodykite save pasauliui, tačiau tuo pat metu džiaukitės viskuo, ką jums duoda jūsų gyvenimas.

REKLAMA
REKLAMA

Štai kokia moters esate, remiantis jūsų Zodiako ženklu.

Avinas – vietoje nenustygstanti moteris

Jei jūsų partneris nesugeba sutelkti jūsų dėmesio, privalote ieškoti kito žmogaus. Avinams patinka megzti naujus santykius, tačiau tuo pat metu jiems patinka ieškoti kažko naujo. Kol yra skatinama jų protinė veikla, tol viskas bus gerai, tačiau viskam aprimus, Avinai ieško naujų iššūkių.

REKLAMA

Šios moterys nuo vienų santykių iškart šoka prie kitų. Avinams meilė – konkurencingas sportas, kuriame pergalė jiems yra privaloma.

Jautis – atsargi moteris

Meilės ir pasitikėjimo Jaučiai taip lengvai nedalina. Prieš žengiant sekantį žingsnį, Jautis įsitikina savo partnerio patikimumu, ji neskuba priimti sprendimų, o jos meilę reikia užsitarnauti.

Jaučio širdį užkariauti nelengva, tačiau stengtis verta, kadangi šios moterys yra labai patikimos.

Dvyniai – įsipareigojimų bijanti moteris

Kuo žmogus yra sunkiau pasiekiamas, tuo šiam Zodiako ženklui jis yra patrauklesnis. Joms patinka spręsti problemas ir įveikti įvairias kliūtis, tačiau atsilaisvinus keliui link savo išvajotojo vyro, Dvyniai praranda susidomėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Jau geriau ji vaikščios į pasimatymus, turės daug puikių pašnekovų ir galės rinktis iš kelių sekso partnerių, nei visą gyvenimą paskirs vienam žmogui.

Kad bent jau galėtų pagalvoti apie ilgalaikius santykius, šios moters antroji pusė turėtų būti pats nuostabiausias ir kantriausias žmogus.

Vėžys – šeimai pasiruošusi moteris

Antrosios pusės neturinti Vėžio ženklo atstovė nori sukurti šeimą, turėti vaikų ir gyventi jaukiuose namuose. Jos biologinis laikrodis tiksi taip garsiai, kad ji jaučia spaudimą kuo greičiau visa tai pasiekti.

Ji yra atvira meilei, tačiau begalinis noras sukurti šeimą kai kuriuos gali gąsdinti. Ši moteris nori, ko yra nusipelniusi ir ji to trokšta dabar pat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Liūtas – įvairiapusė moteris

Jei sutiksite vienišą Liūtę, pastebėsite, jog ji labai draugiška ir spinduliuoja visus aplink save pakerėjančia energija. Ji jaučiasi laiminga, tačiau tai nereiškia, jog tokia pat ji nebūtų šalia savęs turėdama mylimą žmogų ir šeimą.

Liūtė žino ir supranta, jog nusipelno tik geriausio partnerio. Ji nepasiduos jo ieškodama, tačiau tuo pat metu džiaugsis gyvenimu ir linksminsis.

Mergelė – aktyviai ieškanti moteris

Po Mergelės ženklu gimusi moteris aktyviai reiškiasi visose pažinčių portaluose ir ieško tobulo gyvenimo partnerio. Ji tikisi, jog galiausiai tobulas žmogus pasirodys jos gyvenime.

Tiesa, jos antrosios pusės savybių sąrašas yra gan ilgas, tačiau siekti geriausio nėra blogai.

Svarstyklės – subalansuota moteris

Ši antrosios pusės neturinti moteris labai norėtų būti apkabinta mylimo žmogaus, tačiau dabartinė jos situacija jai taip pat patinka. Ji susipažįsta su labai daug žmonių, kartais užsimezga trumpas romanas, kartais draugystė nutrūksta.

REKLAMA

Svarstyklių ženklo atstovė netampa priklausoma nuo kitų ir puikiai supranta savo vertę.

Skorpionas – intensyvi moteris

Šiai moteriai įsimylėjus, jos meilė yra labai stipri, todėl santykiams nenusisekus, jai labai sunku išsiskirti su žmogumi, su kuriuo ji planavo ateitį. Jei praeityje ji buvo išduota, šis įvykis jos atmintyje išliks dar ilgai. Skorpionai, kai kalbama apie meilę, yra šiek tiek nuo jos priklausomi ir ji jiems nėra tik žaidimas, o kai kas gerokai rimtesnio.

Nors jie pasižymi gan stipria seksualine energija, tai dar nereiškia, jog jiems patinka vienos nakties nuotykiai. Ši moteris partnerį nuo savęs gali atbaidyti tik savo pernelyg intensyviu charakteriu.

REKLAMA

Šaulys – šelmiška moteris

Vieniša šio Zodiako ženklo atstovė mėgaujasi savo laisve. Ji nenori būti stabdoma užmegzti naujas pažintis. Kai ji susitikinėja su būsimu gyvenimo partneriu, ji tikisi, jog bus gerbiama, mylima, ja žavėsis ir atleis už kartais per daug egoistišką požiūrį.

Šaulio atstovė žino esanti ypatinga, tą patį privalo suvokti ir jos romantiniai partneriai. Ji neskuba susitupėti, be to, jai patinka ir santykiai per atstumą.

Ožiaragis – praktiška moteris

Ožiaragis nori stabilumo ir saugumo, ji supranta, kad pati gali sau tai suteikti. Ši moteris norėtų partnerio, kuris galėtų padėti jai sukurti tvirtos ateities kartu pagrindą, tačiau tuo pat metu ji yra praktiška ir puikiai žino, kad garantijos, jog tokį žmogų sutiks, nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šio Zodiako ženklo atstovė yra pasiruošusi santykiams, tačiau supranta, kad ir vienai jai bus labai gera.

Vandenis – nepriklausoma moteris

Ši moteris yra itin nepriklausoma ir bet kokiuose santykiuose ji siekia autonomijos. Vandenis turi puikų darbą, žino savo gyvenimo tikslą, todėl jai reikalingas partneris, kuris neišsigąs jos sėkmės.

Po Vandenio ženklu gimusi moteris daugiausia dėmesio skiria savo darbui ir tik retkarčiais vaikšto į aklus pasimatymus. Ji mėgaujasi vienatve ir antrosios pusės paieškos nėra vienas jos prioritetų.

Žuvys – romantiška moteris

Antrosios pusės neturinti Žuvų ženklo atstovė tiki meile, romantika ir paslapčia laukia to vienintelio, kuris ją iškart pakerėtų, o kol tai dar neįvyko, ji nuolatos vaikšto į pasimatymus, tačiau ne todėl, kad surastų savo išrinktąjį, o dėl to, jog jai nepatinka skaudinti kitų.

REKLAMA

Jei kas nors ją pakviečia į pasimatymą ir ji tam žmogui nejaučia jokio potraukio, ji vis tiek su juo susitiks. Žuvys – princesė, šiuo metu bučiuojanti labai daug varlių, kurių širdžių ji nenori sudaužyti. Ji žaidžia skaičių žaidimą, todėl Žuvys tiki, jog galiausiai suras tą vienintelį. Visi tie nenusisekę pasimatymai yra puiki pamoka.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų