REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus vos keletui dienų iki antrojo Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato etapo Marijampolėje sujudo ir Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) krepšininkai.

Likus vos keletui dienų iki antrojo Lietuvos atvirojo 3×3 krepšinio čempionato etapo Marijampolėje sujudo ir Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jau Marijampolėje vyrų elito grupėje dalyvaus ir dviejų NKL komandų pagrindu sudarytos komandos. Savo atstovus Suvalkijos sostinėje turės Šakių „Vyčio“ bei „Jonavos“ ekipos.

REKLAMA

Trečią vietą NKL pirmenybėse užėmusio ir vietą Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) iškovojusio „Vyčio“ krepšininkai yra pasiruošę dalyvauti turnyruose, rinkti taškus Lietuvai bei tapti Lietuvos rinktine ir atstovauti savo šaliai ne tik Europos čempionato atrankoje, bet ir važinėti po įvairius turnyrus užsienyje.

„Vyčio“ komanda bus sudaryta iš šešių krepšininkų, kurie bus rotuojami. 3×3 krepšinio aikštelėse žiūrovai išvys Paulių Beliavičių, Gytį Radzevičių, Aurelijų Pukelį, Justą Sakalauską, Marijų Užupį ir Šarūną Vingelį. Marijampolėje šį kartą dalyvaus P.Beliavičius, M.Užupis, Š.Vingelis ir J.Sakalauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dar sezono metu klube buvo minčių, kad reiktų iš „Vyčio“ komandos sudaryti 3×3 komandą ir dalyvauti įvairiuose čempionatuose ir rinkti taškus Lietuvai. Aš iškart sutikau, nes man 3×3 krepšinis patinka, esu daug kur dalyvavęs ir atstovavęs Lietuvai kitose šalyse. Kiti komandos nariai irgi nedvejodami sutiko, vis tik norisi jėgas išbandyti ir kitokiame krepšinio formate, kuriame svarbi kiekviena akimirka ir nėra jokių palauk. Kiekviena klaida lemia nugalėtojus. Apskritai, tai intensyvus ir ganėtinai grubus žaidimas, kuris parodo žaidėjo ištvermę ir sugebėjimus“,- pasakojo ilgametis „Vyčio“ krepšininkas M.Užupis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo ruožtu „Jonavos“ atstovais bus Justas Vazalis, Martynas Pacevičius ir Karolis Šarukas. Taip pat, jiems talkins Jonas Lekšas, kuris kartu su J.Vazaliu 2014 metais jaunimo Olimpinėse žaidynėse tapo 3×3 čempionu.

„Su draugais pasitarėme, kad būtų smagu prisiminti senus gerus laikus bei nusprendėm sudalyvauti. Savaitgalį Šiauliuose taip pat dalyvavome LTeam 3×3 turnyre ir užėmėme antrą vietą. Ten taip pat buvo susirinkusios gan stiprios komandos, tačiau oro sąlygos buvo ganėtinai prastos, nes buvo stipriai vėjuota. Kažkaip išsikapstėm ir svarbiausia, kad patekome į kitą etapą. Kaip bebūtų, dabar visos mintys į Marijampolę, kur bus tikrai įdomu išmėginti jėgas su NKL krepšininkais ir 3×3 krepšinio kovose. Tai visai kitoks krepšinis ir bus įdomu pamatyti, kaip jie prie to prisitaikys“,- pasakojo olimpiniu jaunimo čempionu tapęs J.Vazalis.

REKLAMA

Registraciją į atrankos etapą Marijampolėje iki gegužės 2 dienos 23:59 val., galima rasti adresu http://krepsinionamai.lt/3×3/3×3-registracija/

Elito vyrų grupėje komandos registracijos mokestis yra 80 eurų, o kitose vyrų grupėse komandos mokestis siekia 60 eurų. Beje, merginoms registracija nemokama.

Turnyro dalyvių lauks įvairūs rėmėjų bei LKF, „Sporto namų“ ir TV3 partnerių prizai, o visi dalyviai gaus po dvejus oficialius čempionato marškinėlius. Tiesioginės finalinių Marijampolės etapo dvikovų transliacijos – per TV6 televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų