REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Monika Marija ir Vladislavas Volkovas (nuotr. Organizatorių)

Kaune įvyko paskutinis gražiausiu šalies balsu tituluotos Monikos Marijos turo koncertas po Lietuvą.

52

Kaune įvyko paskutinis gražiausiu šalies balsu tituluotos Monikos Marijos turo koncertas po Lietuvą.

REKLAMA

Kartu su savo komanda, atlikėja šią progą audringai paminėjo dūzgėse Vilniaus „Dirty Duck“ bare. Tarp susirinkusiųjų buvo Monika Marija su širdies draugu Vladislavu Volkovu, Žemaitukai su antrosiomis pusėmis, KAIA, Kristina Radžiukynaitė, Paulina Paukštaitytė, Gabija Lokytė, Gražvydas Sidiniauskas, Vilius Popendikis, kūrybos namų Elitaz prodiuseris Gediminas Jaunius, kompozitorius Marius Leskauskas ir daugelis kitų.

Audringame vakarėlyje, visiems susirinkusiems penktojo sezono balsai pateikė staigmenas, scenoje surengdami pašėlusius pasirodymus. Ypatingą premjerą paruošė ir projekto finalistas Gražvydas Siniauskas. Vėlų vakarą scenoje jis pirmą kartą atliko naują ir dar niekur negirdėtą kūrinį „Mylėk“.

Vakaro metu, tarp penktojo sezono žvaigždžių netruko ir spėlionių, kas taps naujojo sezono mokytojais. Praėjusią savaitę jau buvo paskelbta, jog antrą kartą į šeštojo sezono mokytojo kėdę sėdasi Leonas Somovas. „Lietuvos balso“ „Facebook“ esanti nuotrauka su kitų trijų mokytojų siluetais neduoda ramybės ir buvusiems projekto dalyviams.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad į mokytojų kėdes kartu su Leonu sės visi tie patys penktojo sezono mokytojai“, – savo spėjimą sakė antros vietos nugalėtoja Gabija Lokytė.

REKLAMA

KAIA spėjimas buvo, jog mokytojų kėdes, sprendžiant iš siluetų, užims Violeta Riaubiškytė ir Povilas Meškėla. Tą patį spėjimą pateikė ir Paulina Skrabytė. Jog vienas iš mokytojų siluetų labai primena Meškėlos, patikino ir Kristina Radžiukynaitė.

„Aš labai tikiuosi, kad ir vėl bus Donatas Montvydas. Mačiau, kad bus ir Leonas Somovas. O kiti du – ilgaplaukis vyras ir ilgaplaukė moteris. Neįsivaizduoju, kas tas vyras, nepažįstu jokio ilgaplaukio vyro“,- juokdamasi spėliojo ir pati Monika Marija.

„Gali būti, jog tas ilgaplaukis Žilvinas Žvagulis“, – savo spėjimą pateikė ir Gražvydas Sidiniauskas. Kas bus kitos trys žvaigždės užimsiančios mokytojų kėdės, prodiuseriai žada atskleisti jau gegužės mėnesį.

Audringo vakarėlio akimirkos – nuotraukų galerijoje.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų