REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Jackie Chan, Andi Autum, Etta Ng (tv3.lt fotomontažas)

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad pasaulinio lygio žvaigždės gyvena tobulus gyvenimus, o jų atžaloms gyvenime viskas paduota ant lėkštutės.

25

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad pasaulinio lygio žvaigždės gyvena tobulus gyvenimus, o jų atžaloms gyvenime viskas paduota ant lėkštutės.

REKLAMA

Vis dėlto realybė – visai kitokia. Pavyzdžiui, žinomo aktoriaus Jackie Chano dukra Etta Ng tikina, kad ji – benamė.

19-metė mergina sako gyvenanti po tiltu su savo širdies drauge Andi Autum. Praėjusią savaitę „YouTube“ pasirodžiusiame vaizdo įraše, Etta paskelbė esanti bename bei pabrėžė, kad šeima daugiau nė neketina jai padėti.

Jackie Chano dukra teigia niekuomet neturėjusi ryšio su savo 64 metų tėvu Jackie, kurio turtas yra vertinamas 395 milijonais JAV dolerių. Negana to, mergina savo tėvus vadina homofobais, todėl jai tenka gyventi kaip benamai – tai vienintelis būdas būti su savo mergina.

Minėtame vaizdo įraše Etta pristato pati, vėliau pristato ir savo merginą. „Mes benamės jau mėnesį todėl, kad mūsų tėvai – homofobai. Mes miegame po tiltu“, – skelbia J. Chano dukra.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau buvo paskelbta, kad Etta su savo motina – tituluota gražuolė Elaine – gyvena Honkonge. Tačiau abi merginos tikina, kad joms teko persikelti į gatvę – jos negali gyventi prieglaudose, mat tokiu būdu porą galėtų išskirti.

REKLAMA

„Aš prašiau pagalbos visų savo draugų ir šeimos. Tačiau visi jie tiesiog siunčia įvairių prieglaudų adresais, nepaisant to, kad supranta, jog ten mes būtumėm atskirtos“, – sielvartą lieja pora.

„Negaliu to suvokti. Mes ėjome į policiją, ligonines, maisto bankus, LGBT grupes ir niekam iš jų mudvi nerūpėjome. Žmonėms visiškai nesvarbu, kad mes viena kitą mylime“, – pykčio nebeišlaiko žinomo aktoriaus dukra.

Pasirodo, kad J. Chano dukra Etta ir jos mylimoji, socialinių tinklų žvaigždė Andi draugauja nuo 2017 metų vasario. Prieš 6 mėnesius „Instagram“ asmeninėje paskyroje Etta paskelbė, kad yra homoseksuali.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto su savo tėvu Jackie Etta niekada nebuvo artimi. J. Chanas buvo užmezgęs romaną su Ettos mama Elaine 1999 metais, nepaisant to, kad tuo metu jau buvo vedęs savo dabartinę žmoną Joan Lin.

Vis dėlto praėjus keliems metams, J. CHanas bandė susisiekti ir su pačia Etta. „Žinau, kad nuvyliau savo vaiką, bet kadangi jos mama yra tokia moteris, aš nė nežinau, kaip dukrą priimti“, – atviravo užsienio žiniasklaidai jis.

Jackie taip pat augina sūnų Jaycee, kurio susilaukė kartu su savo žmona Joan. Jiedu susituokę 35 metus.

2015 metais Etta patvirtino, kad ant Jackie nepyksta, tačiau jo matyti taip pat nenori – jai paprasčiausiai jo nereikia. „Jis mano tikras tėvas, tačiau jo nėra mano gyvenime – jis niekada čia nebuvo. Niekuomet nelaikysiu jo savo tėvu“, – drąsiai rėžė ji.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų