REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Justin Bieber ir Cruz Beckham (tv3.lt fotomontažas)

Talentingų tėvų, talentingi vaikai – panašu, kad visa Bechkamų šeima turi daugybę talentų.

19

Talentingų tėvų, talentingi vaikai – panašu, kad visa Bechkamų šeima turi daugybę talentų.

REKLAMA

O jauniausias dizainerės ir buvusios „Spice girls“ narės Victorios Beckham ir futbolininko Davido Beckhamo sūnus Cruzas, panašu, pretenduoja pakeisti net ir patį Justiną Bieberį.

Vaizdo įrašas, kuriuo socialiniuose tinkluose pasidalijo Victoria Beckham, sužvaėjo milijonus. Moteris nufilmavo savo puikiai bedainuojantį sūnų. Tiesa, daina, kurią jis atliko, yra nežinoma, bet be galo romantiška: „Ilgiuosi tavęs taip, kaip saulė ilgisi mėnulio.“

Komentatoriai buvo sužavėti. Vieni komentavo, kad puikias balso galimybes berniukas paveldėjo iš mamos, kiti gyrė jo nuostabų talentą, o dar kiti lygino jį su kanadiečių legenda, dainininku: „Jis – kitas Justinas Bieberis. Laukiame!“

Berniukas jau ne pirmą kartą sužavi Beckhamų šeimos gerbėjus savo pasirodymais. Tiesa, net ir čia neišvengta kritikos: nepaisant to, kad pirmoji Cruzo daina buvo skirta labdarai, daugybė komentatorių tikino, kad Victoria ir Davidas yra griežti tėvai, verčiantys daryti savo vaiką sunkiausius dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

Cruzas iš tiesų labai gabus muzikai ir yra pasiryžęs sekti savo mamos V. Beckham pėdomis, tačiau Davidas čia išsakė savo griežtą nuomonę. Pasak jo, jie neturi versti jo to daryti, jei jis to nebenorėtų pats.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų