REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
157
Madų šou prekybos centre „OZAS“ (tv3.lt fotomontažas)

Šį savaitgalį sostinėje įsikūrusiame prekybos centre „Ozas“ įvyko madų šou.

157

Šį savaitgalį sostinėje įsikūrusiame prekybos centre „Ozas“ įvyko madų šou.

REKLAMA

Renginio vedėja – reklamų prodiuserė bei atlikėja Ingrida Kolytė šou pradėjo prekybos centro šūkiu: „JIS (Pavasaris) ATEINA!“

Madų šou organizatorė, modelių agentūros steigėja ir vadovė Ernesta Elzbergaitė surinko mados ir stiliaus profesionalų komandą, kuri patarė prekybos centro lankytojams, kaip nepasiklysti stiliaus ir mados labirintuose.

Renginio metu buvo pristatytos minėtame prekybos centre įsikūrusių parduotuvių naujausios pavasario/vasaros kolekcijos, kurias atrinko ir stilizavo Dailės akademijos jaunosios dizainerės Paula Vaicekauskaitė ir Rūta Kvaščevičiūtė.

Pramogų pasaulyje besisukantis ir puikiai visiems pažįstamas stilistas Joringis Šatas, demonstravo populiaraus prekinio ženklo drabužių ir aksesuarų derinius, dalinosi savo įžvalgomis apie šio sezono mados tendencijas, dalino stiliaus patarimus, bei kaip susikurti skirtingus puikius įvaizdžius ne tik moterims, bet ir vyrams.

REKLAMA
REKLAMA

Mados tinklaraštininkė Sigita Mušauskaitė pasiūlė elegantiškus drabužių derinius iš kitos žinomos parduotuvės aktyvioms, šiuolaikinėms moterims.

Kolekcijas pristatė modelių agentūros modeliai, kurių makiažu rūpinosi jungtinė grimerių komanda – Agnė Karuzė, Jūratė MUA, Liudmila Smuilova, Diana Bekasene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų