REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Dingęs 13-metis Mamertas

Praėjusią savaitę Prienų policijos pareigūnai pasidalijo svarbiu prašymu. Informuota, kad be žinios dingo net du paaugliai. Vienas iš jų - Mamertas Černevičius.

4

Praėjusią savaitę Prienų policijos pareigūnai pasidalijo svarbiu prašymu. Informuota, kad be žinios dingo net du paaugliai. Vienas iš jų - Mamertas Černevičius.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt susisiekė su 13-mečio artimaisiais. Deja, bet jokių naujų žinių apie dingusį sūnų motina negalėjo pranešti – vaikinas neatsirado.

„Sūnus dingo išėjęs iš mokyklos su draugais balandžio 20 dieną. Šeštadienį vakare du draugai grįžo. Jie visi buvo Birštone ir juos paliko. Sekmadienį juos dar buvo pastebėję žmonės, bet vėliau visai dingo... Tiesa, ketvirtadienį sužinojome, kad jie gali būti Trakuose, paskui matė Vilniuje. Nuo ketvirtadienio jokių žinių“, - tv3.lt sakė moteris.

Dingusio 13-mečio motina taip pat papasakojo detalių, kurios šioje istorijoje neramina.

„Nesuprantu, kaip jis, būdamas toks tylus, galėjo dingti. <...> Man atrodo jį draugai valdo. Mano žiniomis, jie susipyko ant Vytauto kalno, Birštone, nes tas vyresnis draugas liepė jam nuorūkas rinkti, jie ir paliko“, - pasakojo mama.

REKLAMA
REKLAMA

Mamertas Černevičius yra 150 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, plaukai šviesūs trumpi, akys mėlynos. M. Černevičius buvo apsirengęs pilkos spalvos megztiniu su gobtuvu, mėlynos spalvos kelnėmis.

REKLAMA

Prienų rajono policijos pareigūnai jau patikrino atokias negyvenamas sodybas, sodų bendrijas tiek Prienų rajone, tiek Birštone, tačiau iki šiol Tomo ir Mamerto rasti nepavyko.

Ieškomas ir 14-metis

Prienų rajono policijos pareigūnai ieško ir 14-mečio vaikino.

Balandžio 17 d. apie 6 val. 30 min., iš namų, esančių Prienų r., Veiverių mstl., į Prienuose esančią „Revuonos“ pagrindinę mokyklą išėjo keturiolikmetis Tomas Pusvaškis, tačiau nei tą dieną, nei kitą dieną, paauglys namo negrįžo.

Tomas Pusvaškis apie 164 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, plaukai šviesūs trumpi, akys mėlynos. Veiveriškis buvo apsirengęs mėlynos spalvos džemperiu su gobtuvu (su užrašu „ADIDAS“), tamsiomis sportinėmis kelnėmis su baltomis juostomis šonuose.

Balandžio 20 d. apie 7 val. 45 min. iš namų esančių Prienuose į „Revuonos“ pagrindinę mokyklą išėjo trylikametis Mamertas Černevičius, tačiau kaip ir prieš tai minėtas paauglys, į namus negrįžo.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų