REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinis balandžio mėnesio sekmadienis daugumai zodiako ženklų yra puikus metas išspręsti senas bėdas, tačiau kitiems šią dieną geriau praleisti pasyviai. 

Paskutinis balandžio mėnesio sekmadienis daugumai zodiako ženklų yra puikus metas išspręsti senas bėdas, tačiau kitiems šią dieną geriau praleisti pasyviai. 

REKLAMA

Avinas Pasyvus metas: nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus. Nebendraukite su tais, kurie ko nors iš jūsų nori, juolab reikalauja. Būsite linkę labiau pasiduoti įtaigai, tad negadinkite sau nuotaikos klausydamiesi įvairių paskalų.

Tauras Nebloga diena, tačiau pasaugokite sveikatą. Tvarkykite svarbius reikalus, jei mokate neskubėti, nesinervinti. Daug kas priklausys nuo asmeninio įtaigumo bei partnerių, sutuoktinio palaikymo.

Dvyniai Nepraraskite saiko vertinant savo bei partnerių finansines galimybes. Paklausykite savo poros patarimo. Palanku užsiimti buitinių problemų sprendimu. Galite netikėtai atgauti pamirštą skolą.

Vėžys Pirmasis įspūdis neapgaus. Staiga suvoksite, kas buvo melas, o kas tiesa. Geras laikas dirbti su sena informacija.

Liūtas Būkite atidesni ką nors veikdami, bendraudami, priimdami sprendimus: dėl informacijos trūkumo galite padaryti klaidingas išvadas. Aiškinkitės patirtų nesėkmių priežastis, painiokite senų intrigų kamuolį.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būsite kūrybingi, žavūs, įdomūs, tai gera proga pasigirti, pasireklamuoti. Diena palanki laisvų, kūrybinių profesijų atstovams: gali pavykti rasti naujų galimybių pasireikšti.

REKLAMA

Svarstyklės Stenkitės ko nors išmokti iš savo kolegų, partnerių: verta dažniau tartis, ieškoti įvairesnių sprendimų. Gali atsirasti neatliktų (atidėtų, pamirštų) darbų, jie vers skubėti, nervintis.

Skorpionas Nesiimkite vieni spręsti sudėtingos problemos. Jei galite, patikėkite savo darbus porininkui, sutuoktiniui.

Šaulys Pernelyg įtemptas metas: būsite linkę veltis į diskusijas, kritikuoti, pykti. Venkite ginčų su pareigūnais, klientais.

Ožiaragis Nuotaika giedrėja, jaučiatės tvirčiau. Tinkamas laikas tvarkyti reikalus, vykti į tolimesnes keliones, taip pat rengti susitikimus su draugais, giminaičiais.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Nurimkite, neverta erzintis dėl keliamų reikalavimų, griežtesnio vertinimo. Vargu ar artimieji bus objektyvūs jūsų atžvilgiu, tačiau jau artimiausiomis dienomis paaiškės, kad viskas gerai ir jumis visi patenkinti.

Žuvys Neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai. Prieš apsispręsdami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų