REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinis balandžio savaitgalis itin palankus užbaigti darbus, užmegzti kontaktus, užsiimti aktyvia ar romantiška veikla. Išskyrus vieną zodiako ženklą. Jam ši diena pilna rizikų. 

Paskutinis balandžio savaitgalis itin palankus užbaigti darbus, užmegzti kontaktus, užsiimti aktyvia ar romantiška veikla. Išskyrus vieną zodiako ženklą. Jam ši diena pilna rizikų. 

REKLAMA

Avinas Šiandieną jausitės daug galintys ir sugebantys, o svarbiausia reikalingi, populiarūs. Tikėtini gausūs kontaktai, įdomios naujienos. Venkite paviršutiniškumo, lengvabūdiškų nuotykių, saugokite pinigus, dokumentus.

Tauras Priešingai nei kitiems, nepatartina užsiimti sudėtingais darbais, diskusijomis, veltis į intrigas. Romantiškas flirtas gali sužadinti slaptas viltis. Nesielkite pernelyg lengvabūdiškai. Tai gali ardyti šeimos židinį ar kitaip jus demaskuoti.

Dvyniai Bus daugiau emocijų, jaudulio, teks imtis iniciatyvos. Regis, jus taip įsuks darbų ir kontaktų verpetas, kad užmiršite ir save, ir namiškius. Pastarieji gali nusiminti, reikšti pretenzijas arba kitur ir kitaip netinkamai elgtis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Pasižymėsite komercine uosle, geru skoniu, todėl pravartu pagalvoti, ką norėtumėte pakeisti savo išvaizdoje, stiliuje, ką nusipirkti ar parduoti ir pan. Būkite pakantesni artimųjų bei vaikų nuomonei ir savitiems jų interesams.

REKLAMA

Liūtas Šiandien nusimato nemažai kontaktų, kalbų telefonu ir akis į akį. Daugelį problemų išspręsti jums padės artimi žmonės. Nesivaržykite pasikalbėti apie tai, kas jus slegia.

Mergelė Šiandien bus nemažai įtampos tiek vidiniame, tiek išoriniame pasaulyje. Visgi įmanoma ir gerai sutarti, ir daug nuveikti. Svarbiausia, stenkitės palaikyti gerus santykius su aplinkiniais.

Svarstyklės Būsite aktyvūs ir kūrybingi. Gerų įspūdžių teiks sportas, originali veikla bei renginiai, pasimatymai. Pravartu daugiau dėmesio skirti vaikams, ugdyti jų gabumus, pasidomėti pomėgiais.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien pasižymėsite darbštumu praktiniuose, ūkiniuose reikaluose. Galbūt kils vertingų minčių, kaip pagerinti profesinius ar verslo reikalus, išplėsti savo galimybes. Romantiškus jausmus gali stimuliuoti originalus asmuo.

Šaulys Suaktyvės jūsų kūrybinės ambicijos. Turėtų sektis jas realizuoti. Diena nepagailės emocijų, susijusių su meile, partneryste. Tinkamas metas apsispręsti asmeninių santykių srityje, kad ir koks būtų planas, t.y. nutraukti juos ar užmegzti.

Ožiaragis Jūsų mintys suksis apie pinigus, investicijas, skolas. Galbūt susidursite su finansiniais sunkumais ir ieškosite galimybės iš jų išsikapstyti. Tai turėtų pavykti. Galite patirti aistringą meilės nuotykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Domėsitės kelionių, mokslo, politinėmis, tarptautinėmis temomis. Akcentuosite pasaulėžiūrą, moralinius principus, teisingumą. Galite užsimoti pernelyg plačiai, kažkuo fanatiškai įtikinėti, karštligiškai ieškoti teisybės.

Žuvys Būsite aktyviai kūrybingi, sugebantys organizuoti, tačiau neišeikvokite išaugusios energijos niekams. Venkite lengvabūdiškų poelgių, rizikingų avantiūrų, ypač vakare.

Šaltinis: vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų