REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naglio Šulijos savaitės horoskopas žada itin aktyvų laiką. Veiklos bus daug, tad tik nepasimeskite ir viską susiplanuokite. 

Naglio Šulijos savaitės horoskopas žada itin aktyvų laiką. Veiklos bus daug, tad tik nepasimeskite ir viską susiplanuokite. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas. Galvosite greitai, kalbėsite aiškiai, dėl to ir dalykinius reikalaus tvarkysite labai sparčiai. Apskritai, seksis bet kokia veikla, kuriai reikia iškalbos ir greitos orientacijos. Iš dalies dėl to, iš dalies dėl palankių aplinkybių puikiai klostysis ir piniginiai reikalai, tikėtina apčiuopiama nauda. Ir dar liks laiko draugams.

REKLAMA

Jautis. Būsite energingi, veiklūs, puikios nuotaikos, dėl to puikiai seksis tie darbai ir veikla, kuriuos darysite ar prižiūrėsite patys, o asmeninis žavesys švies iš tolo. Taip pat dabar sėkmė lydės siekiančius didesnio uždarbio, finansinės naudos, be to, galimos ir tiesiog dovanos.

Dvyniai. Dabar svarbiausias bus jūsų asmeninis žavesys, ta nepakartojama vidinė būsena, kuri padės atverti visas duris ir širdis. Išaugęs kūrybiškumas labai padės tiems, kurių veikla su kūryba, grožio, patogumo dalykais ir yra susijusi. Nebūtų keista, jeigu progą atsiskleisti ir klestėti gaus ir jausmai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Darbe gali atsirasti nemažai nedidelių darbų ir reikalų, kuriuos reikia sutvarkyti tiesiog dabar. Dažniausiai tai ir pasiseks, viskas vyks labai sparčiai. Palankus metas rašyti tarnybinius laiškus, raštus, ieškoti ar dalytis dalykine informacija. Bet kada galima tikėtis ir draugų ar bendraminčių pagalbos.

Liūtas. Atrodo teks padirbėti – darbe, profesijos srityje veiklos neturėtų stigti. Kita vertus, viskas vyks sklandžiai, didesnių kliūčių būti neturėtų, dėl to pavyks pasiekti ko norima ir net daugiau. Daug džiaugsmo suteiks artimi draugai. Palankus metas domėtis būsimomis kelionėmis, kaupti reikalingas žinias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Dabar mintys kažkaip natūraliai gali nukrypti būsimų kelionių link, sėkmė lydės ir tuos, kurie kels sparnus dabar. Niekur nevykstantys į darbą eis džiugiai, mat čia nestigs smagių, malonių aplinkybių, nuotaika bus atitinkama. Palankus metas ieškoti papildomų finansinių išteklių savo veiklai plėsti.

Svarstyklės. Bus daug visko: palankus metas dalykiniams susitikimams, pokalbiams ir deryboms, kurios galiausiai atneš nemažai naudos. Puikiai sektųsi pailsėti, pasimėgauti gyvenimo malonumais tiems, kurie kyla į kelionę. O štai namie darbai ne visuomet eisis sklandžiai, čia apdairumo prireiks.

REKLAMA

Skorpionas. Bene svarbiausi dabar bus ryšiai, santykiai su svarbiais jums žmonėmis – ir dalykinėje, ir asmeninėje srityse. Palaikyti, puoselėti juos pavyks kuo puikiausiai, jie teiks daug džiaugsmo ir naudos abiem pusėms. Tiktų domėtis sveikata, gydymu, tiesa, šiuo metu labiau teoriškai.

Šaulys. Darbe darbo ne per daugiausia, vyraus įprasta rutina. Užtai labai palankus metas rūpintis sveikata – ir sava, ir svetima. Labai džiugins asmeniniai santykiai – juos palaikyti, puoselėti metas nepaprastai puikus. Atsargumo, apdairumo prireiks siekiant finansinės naudos.

REKLAMA

Ožiaragis. Būsite linkę pasielgti savaip. Nežinia ar teisingai, tinkamai, bet – savaip, ypač savaitės pabaigoje. Atplėšus žvilgsnį nuo savęs gali paaiškėti, kad aplinkui pilna galimybių smagiai pasilinksminti, o sąlygos atsiskleisti jūsų kūrybiškumui – tiesiog puikios. Namie irgi viskas greitai stos į savo vietas.

Vandenis. Bene svarbiausi dabar bus namų, šeimos reikalai, veikla būtent šioje srityje. Atrodo, per trumpą laiką pavyks nuveikti išties nemažai, tai džiugins ir jus, ir kitus namiškius. Išėjus iš namų, bus daugybė progų puikiai pasilinksminti ir nudžiuginti kitus savo kūrybiškumu.

Žuvys. Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite ir su senais draugais, ir su naujais pažįstamais – jų ratas gali padidėti. Piniginius reikalus tvarkysite greitai, apsukriai, dėl to ir naudos ilgai laukti nereikės. Namie bus lengva padaryti taip, kad čia būtų dar gražiau, dar jaukiau, o namiškiai – dar laimingesni.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų