REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Karolina Meschino (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Praėjusios savaitės ketvirtadienio rytą sostinėje įsikūrusioje „Siemens“ arenoje įvyko jaunimui skirtas renginys „Vibelift“.

25

Praėjusios savaitės ketvirtadienio rytą sostinėje įsikūrusioje „Siemens“ arenoje įvyko jaunimui skirtas renginys „Vibelift“.

REKLAMA

Jo metu tokie žinomi žmonės kaip Karolina Meschino, Ineta Stasiulytė, Orijus Gasanovas, Simona Bandita, Arūnas Valinskas, Audrius Bružas bei daugelis kitų atskleidė savo sėkmės istorijas, kuriomis bandė įkvėpti ir jaunąją kartą.

Apie renginį daugiau naujienų portalui tv3.lt papasakojo ir jo organizatorė, SMK direktorė Gabija Skučaitė. „Tai – jau antrasis toks renginys. Praėjusiais metais jis vadinosi „Tavo ateities vizija“, o tikslas taip pat buvo motyvuoti jaunimą, jį uždegti skatinti siekti tikslų ir svajonių. Kadangi kartu su komanda kuriame ir režisuojame visą projektą, praėjusiais metais naudojome istorijos kūrimo žanrą. Šiais metais stengiamės daryti labai energingą ir užvedantį renginį su ypatingais šou elementais. Darome daug visokių pratimų, nes lietuvišką publiką tikrai reikia išjudinti“, – šypsosi ji.

G. Skučaitė pasakojo, kad paskutines dvi savaites gyveno tik minėtu renginiu, nors visi organizaciniai procesai užtruko daugiau nei pusę metų. Šių metų pranešėjai – išskirtiniai ir itin jaunimą dominantys asmenys. „Rinkomės tuos, kuriais jaunimas žavisi ir kuriuos jie puikiai žino. Taip pat reikėjo tokių žmonių, kurie galėtų savo siunčiamą žinutę perteikti įdomiai, savitai, įdėdami visokių praktinių elementų. Stengėmės išvengti nuobodumo, paprastos didaktikos, kurią vaikai girdi mokykloje“, – kalbėjo rengino organizatorė.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais renginys kupinas įspūdingų efektų ir populiarios muzikos. „Keitėme visą koncepciją – pradedant nuo pačios renginio istorijos. Praėjusį kartą pasakojau romantinę istoriją su vaidybos elementais, o dabar darau šokio renginį“, – sakė G. Skučaitė.

REKLAMA

Renginio pradžia buvo išties įspūdinga – ji ir scenos partneris Justinas Jankevičius skraidė ore, o vėliau užvedė publiką su Marijono Mikutavičiaus daina. Paklausta, kaip sekasi dirbti su žinomu humoristu, G. Skučaitė šypsosi: „Puikiai! Mes puikiai vienas kitą jaučiame, ir, tiesą sakant, daug nerepetavome – tik tam tikras detales. Norėjome, kad viskas būtų kuo laisviau – paprasta bendravimo forma.“

G. Skučaitė įsitikinusi, kad suprasti, ko nori iš gyvenimo, būtina ne tik jauniems žmonėms. „Svarbu į save pažvelgti. Ir tai nepriklauso nuo amžiaus – to reikia ir jaunam, ir senam. Yra daugybė jaunų žmonių, kurie jaučia, ko nori, o yra ir tokių, kurie nemažai nugyvena to nė nežinodami. Kiekvienam iš mūsų reikia gebėti pažvelgti į savo vidų, atmesti tam tikras nuostatas, stereotipus, taisykles, kurias mums sukuria kiti. Būtent todėl mes tokį renginį ir darome moksleiviams, kad jiems nereikėtų pragyventi viso gyvenimo, ir tik tada suprasti, kad kažką darė ne taip“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų