REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Ievos Zasimauskaitės išlydėjimas į Lisaboną (nuotr. Fotodiena.lt/Josvydas Elinskas)

Šį rytą visi „Eurovizijos“ gerbėjai kėlėsi anksti. 6.30 valandą ryte iš Vilniaus oro uosto į Lisaboną išskrido Lietuvos atstovė „Eurovizijos“ dainų konkurse.

27

Šį rytą visi „Eurovizijos“ gerbėjai kėlėsi anksti. 6.30 valandą ryte iš Vilniaus oro uosto į Lisaboną išskrido Lietuvos atstovė „Eurovizijos“ dainų konkurse.

REKLAMA

Į didžiausią pasaulyje dainų konkursą mūsų šalies atstovę Ievą Zasimauskaitę lydės vyras Marius, kuriam ji ir skyrė nacionalinę atranką nugalėjusį kūrinį „When We’re Old“.

Kartu vyksta ir dar kelios šeimos – Ievos vadybininkė Rasa Micachienė su vyru ir dukra Paule, kurią Ieva vadina savo talismanu, pritariančioji vokalistė Akmėja Bruzgienė su antrąją vietą atrankoje laimėjusiu vyru Jurgiu ir jųdviejų dukra, taip pat „When We‘re Old“ dainos autorius Vytautas Bikus su žmona Gintare bei vos mėnesio jųdviejų dukrele.

Naujienų portalui tv3.lt Ievos mama išdavė, kad Portugalijoje savo dukrą palaikys ir ji.

„Eurovizijai“ žinutę „Šeima – svarbiausia“ vežanti Ieva neseniai sostinėje surengė tikrą vakarėlį, kurio metu atskleidė ir keletą svarbių naujienų. „Dalyvavau „Eurovizijoje“ 5 kartus, o laimėjau tik dabar, nors aš – ta pati. Ši daina – tikra magija ir tą jaučia visi“, – „When We‘re Old“ dainos autoriui Vytautui Bikui dėkojo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

„Mums absoliučiai nesvarbu, kas nutiks, nes jau nutiko labai daug. Nuomonių visada būna visokių, bet mane vyras moko, kad svarbiausia koncentruotis į pozityvą. Kitas draugas mane mokė, kad vakarais reikia lenkti penkis pirštus ir taip pamatyti po 5 gerus dalykus“, – pasakojo Ieva.

REKLAMA

Vakarėlio metu I. Zasimauskaitė pristatė ir naujieną – pirmąjį riboto leidimo savo albumą, kurį sudaro įvairios šios dainos versijos. Dainininkė pasidalijo ir pačiais slapčiausiais savo išgyvenimais: „Dažnai visiems atrodau drąsi, bet iš tiesų aš turiu labai daug baimių. Scenos – taip pat“.

Dėkodama savo vienam brangiausių žmonių – mamai – I. Zasimauskaitė nesulaikė ašarų. Mergina dėkojo, kad mama visuomet ja tikėjo ir niekuomet neskatino imtis jai nemielų profesijų.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad didžiausias muzikinis konkursas pasaulyje šiemet vyks gegužės 8, 10 ir 12 dienomis Portugalijoje, Lisabonoje.

REKLAMA
REKLAMA

I. Zasimauskaitė pasirodys pirmajame pusfinalyje šeštuoju numeriu. Prieš ją išgirsime Čekijos dainą, o po Ievos pasirodys Izraelio atstovė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų