REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Naudojasi mobiliuoju telefonu (nuotr. 123rf.com)

Pastaruoju metu vis daugiau žmonių antrąsias puses randa ne draugų susitikimuose ar vakarėliuose, bet naudodamiesi įvairiomis pažinčių programėlėmis.

30

Pastaruoju metu vis daugiau žmonių antrąsias puses randa ne draugų susitikimuose ar vakarėliuose, bet naudodamiesi įvairiomis pažinčių programėlėmis.

REKLAMA

Tiesa, net ir tai moterims nekelia per didelio pasitikėjimo, mat jos įsitikinusios, kad daugybė vyrų norėtų susitikinėti beveik su kiekviena moterimi, tačiau tiesa – visai kitokia.

„Cosmopolitan“ apklausė 7 vyrus, kurie įvardijo, kas juos labiausiai „paperka“ renkantis merginą per pažinčių programėles.

  • „Savo profilio apraše ji buvo paminėjusi, kad dievina pop-punk muziką. Man tai pasirodė žavu, nes aš taip pat esu šios muzikos gerbėjas. Peržiūrėjęs, kokius atlikėjus ji įvardijo, kaip savo mėgstamiausius, aš apsidžiaugiau dar labiau – jie buvo identiški tiems, kuriuos buvau išvardijęs ir aš. Žinojau, kad turėsime apie ką pasikalbėti – nebereikėjo bijoti, kad reikės atsargiai rinktis temą ar kalbėti apie orą, nes mudu jau turėjome kai ką bendro“ , – Steve, 23 metai (sutiko savo merginą „Tinder“ programėleje).
  • „Man iškart labai patiko jos profilis. Ji man pasirodė labai linksma ir šmaikšti – nerašė jokių klišių. Ji turėjo ypatingą, nuotaikingą, bet kartu ir cinišką braižą. Taip pat mane sužavėjo ir jos nuotraukos – tai nebuvo paprastos asmenukės prieš veidrodį tualete ar su daugybe žmonių – tokiose nuotraukose niekada neaišku, kam priklauso profilis“, – Krisas, 29 metai (su minėta mergina susitikėjo 3 metus, o dabar jiedu jau vienerius metus gyvena santuokoje).
  • „Jos nuotraukos buvo tikras miksas tarp to, kad ji yra rimtas žmogus, ir to, kad dievina linksmą laisvalaikį. Ji pasidalijo profesionaliai daryta nuotrauka, tačiau turėjo ir asmenukę, kurioje juokiasi kartu su drauge. Taip pat buvo kelios nuotraukos iš parodų. Savo profilyje mergina pažymėjo, kad domisi visomis meno rūšimis, o taip pat mėgsta lankytis muziejuose“, – Dave, 35 metai (šiuo metu susitikinėja su mergina iš „Tinder“).

 

  • „Su dabartine savo mergina aš susipažinau per „Tinder“, o ją ypatingai pamėgti privertė keli faktai. Jos biografija buvo trumpa ir aiški – mergina pažymėjo, kad nors pagal specialybę yra seselė, dabar dirba finansų analitike. Tai įrodė, kad ji ne tik yra gudri, bet ir sugebėtų išlikti rami stresinėje situacijoje. Taip pat mane sudomino ir jos profesijų kaita – būtent tai mes ir aptarėme pirmojo pasimatymo metu. Jos nuotraukos taip pat buvo puikios – paprasta, miela šypsena mane pakerėjo iškart. Kitoje nuotraukoje ji pozavo romantiškai apšviestame restorane apsivilkusi juodą suknelę. Tačiau labiausiai mane „užkabino“ jos paskutinė nuotrauka – ji buvo pasidalijusi savo Prancūzų buldogo nuotrauka“, – James, 26 metai (susipažino su mergina per „Tinder“).
  • „Mane patraukė faktas, kad mus siejo nemažai pažįstamų – tai iškart kėlė pasitikėjimą. Iškart paklausiau draugų, kaip jie su ja susipažino bei pasiteiravau, ar, jų nuomone, ji būtų man tinkama pora. Kadangi koledže buvau itin sportiškas, ieškojau kažko, kam taip pat patiktų aktyvus gyvenimo stilius, o ji turėjo nemažai nuotraukų, kuriose bėgioja arba plaukia. Pirmąkart susitikę, mudu išėjome pabėgioti, ir tai darome iki šiol – tiesą pasakius, savo namuose šiuo metu statomės privačią sporto salę“, – Nate, 27 metai (su mergina, su kuria draugauja 3,5 metų, susipažino per „Tinder“).
  • „Pirmasis mūsų susirašinėjimas buvo apie moliūgo skonio keksiukus iš „Dunkin Donuts“, nes tai buvo paminėta jos profilyje. Atrodo, kad tai – klišė, tačiau tą rugsėjį jie buvo itin populiarūs. Pokalbio metu tarp mūsų įsižiebė ugnelė, todėl po savaitės susitikome. Mums sekėsi taip puikiai, kad jau kitą dieną susitikome ir vėl“, – Kevinas, 35 metai (susipažino su mergina per „Plenty Of Fish“).
  • „Ji dievino baidares, o aš kaip tik buvau naujas gyventojas toje vietoje ir ieškojau, kur galėčiau užsiimti šiuo savo hobiu. Taip pat, neslėpsiu – ji buvo simpatiška“, – Bretas, 29 metai (susituokė po 2 metų po susipažinimo per „Tinder“).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų