REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Orijus Gasanovas ir Simona Albavičiūtė-Bandita (tv3.lt fotomontažas)

Ketvirtadienio rytą sostinėje įsikūrusioje „Siemens“ arenoje įvyko jaunimui skirtas renginys „Vibelift“.

25

Ketvirtadienio rytą sostinėje įsikūrusioje „Siemens“ arenoje įvyko jaunimui skirtas renginys „Vibelift“.

REKLAMA

Jo metu tokie žinomi žmonės kaip Karolina Meschino, Ineta Stasiulytė, Orijus Gasanovas, Simona Bandita, Arūnas Valinskas, Audrius Bružas bei daugelis kitų atskleidė savo sėkmės istorijas, kuriomis bandė įkvėpti ir jaunąją kartą.

Pirmieji pasirodė Orijus Gasanovas ir Simona Albavičiūtė-Bandita. Jie skatino jaunimą nebijoti klysti ir mokytis iš savo klaidų, o taip pat nekreipti dėmesio į blogus komentarus – tokių bus visada ir jie neturėtų trukdyti judėti į priekį.

S. Bandita atskleidė, kad dažnai komentatoriams užkliūna dėl savo šukuosenos, o kažkada teko nemažai susigėsti, kai internete pasirodė tekstas apie tai, kad gimtadienyje pasirodė be apatinių, nors tai nė nebuvo tiesa.

REKLAMA
REKLAMA

O. Gasanovas atviravo, kad jo vaikystė nebuvo lengva. Išsiskyrus tėvams jam ir mamai ėmė stigti pinigų, todėl jis, būdamas vos 4-oje klasėje, nusprendė imti ir užsidirbti. Kartu su draugais jis ėmė plauti mašinas Naujamiestyje, o vėliau – vadovauti berniukams ir taip sukūrė savotišką verslą. Kaimynai į tokį O. Gasanovo veiklą žiūrėjo nepatikliai, nors berniukai puikiai sukosi ir nemažai uždirbo.

REKLAMA

Vėliau vyras nusprendė išpildyti savo svajonę ir būdamas 5-okas paskambino į visus šalies dienraščius bei televizijas, siūlydamas savo, kaip žurnalisto, paslaugas. Kad Orijui nepasiseks, galvojo net jo mama, tačiau jau po dienos jį pakvietė net 3 darbdaviai.

Tuo tarpu Simona prisipažino, kad kažkada yra tekę skinti pomidorus Anglijoje, ir nors darbu nesidžiaugė, ji nusprendė, kad turi būti geresnė už kitus ir viską nuskinti greičiausiai. Nemažai kritikos ji sulaukdavo ir dėl šukuosenos, tačiau ilgainiui pastebėjo, kad būtent ji tapo jos skiriamuoju ženklu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų