REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Ievos Zasimauskaitės išlydėtuvių vakarėlis (nuotr. Fotodiena.lt)

Šeima – žmogaus gyvenimo pamatas, nuo kurio priklauso visi kiti dalykai. Tai – viena iš žinučių, kurias šiandien sostinėje įsikūrusioje „Čiop čiop“ studijoje paskelbė Ieva Zasimauskaitė.

41

Šeima – žmogaus gyvenimo pamatas, nuo kurio priklauso visi kiti dalykai. Tai – viena iš žinučių, kurias šiandien sostinėje įsikūrusioje „Čiop čiop“ studijoje paskelbė Ieva Zasimauskaitė.

REKLAMA

Jau kitą savaitę ji kartu su komanda išvyks atstovauti Lietuvai šių metų „Eurovizijoje“.

Į didžiausią pasaulyje dainų konkursą ją lydės vyras Marius, kuriam ji ir skyrė nacionalinę atranką nugalėjusį kūrinį „When We’re Old“.

Kartu vyksta ir dar kelios šeimos – Ievos vadybininkė Rasa Micachienė su vyru ir dukra Paule, kurią Ieva vadina savo talismanu, pritariančioji vokalistė Akmėja Bruzgienė su antrąją vietą antrankoje laimėjusiu vyru Jurgiu ir jųdviejų dukra, taip pat „When We‘re Old“ dainos autorius Vytautas Bikus su žmona Gintare bei vos mėnesio jųdviejų dukrele.

„Eurovizijai“ žinutę „Šeima – svarbiausia“ vežanti Ieva šiandien sostinėje surengė tikrą išlydėtuvių vakarėlį, kuriame buvo gausu ir jai svarbių žmonių, tarp kurių – ir mama bei brolis. Taip pat čia buvo galima pamatyti ir Jurgį Brūzgą, atvykusį su visa šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pranešimą I. Zasimauskaitė pradėjo nuo padėkos ja tikintiems žmonėms. „Pirmiausia padainuosiu – juk tai daina, su kuria visi mes pradėjome ir su kuria tęsiame“, – šypsojosi ji. „Man atrodo, kad dabar jaudinuosi labiau, nei per „Eurovizijos“ finalą. Tai gal ir geras ženklas – nes kai būna daugiau žmonių, būna mažiau baisu“, – pradėjo ji.

REKLAMA

„Dalyvavau „Eurovizijoje“ 5 kartus, o laimėjau tik dabar, nors aš – ta pati. Ši daina – tikra magija ir ją jaučia visi. Vytautai, aš sveikinu tave su gimtadieniu. Tu – tikras stebuklų kūrėjas. Noriu padovanoti tau ypatingą talismaną, kuris keliaus su manimi į Lisaboną. Tai – laimės moneta. Tu ją gauni antras, bet yra ir pirmas. Iš pradžių apsilankiau pas Valdą Adamkų…“, – paslaptį, kam atidavė pirmąją monetą, išdavė ji.

Vėliau mergina tęsė už širdies griebiantį sveikinimą: „Kalbu ne todėl, kad čia kameros. Aš tiesiog labai ilgai ieškojau tokio, kaip tu, kažko, kas taip gerai suprastų mano vidų“, – sveikinimais ir padėkomis dainos autoriui V. Bikui dalijosi I. Zasimauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė pristatė ir visą savo komandą. „Matot, aš dar neverkiu – vadinasi, moku susikaupti“, – prieš tai paprašiusi atsigerti juokėsi Ieva.

Vėliau į sceną Ieva pakvietė pritariančiąją vokalistę Akmėją Bruzgienę su antrąją vietą nacionalinės „Eurovizijos“ antrankoje laimėjusiu vyru Jurgiu – visi trys jie uždainavo dainą „Pasauly visko būna“.

„Mums absoliučiai nesvarbu, kas nutiks, nes jau nutiko labai daug. Nuomonių visada būna ir visokių, bet mane vyras moko, kad svarbiausia koncentruotis į pozityvą. Kitas draugas mane mokė, kad vakarais reikia lenkti penkis pirštus ir taip pamatyti po 5 gerus dalykus“, – pasakojo Ieva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gražius žodžius I. Zasimauskaitė skyrė ir jos dainą perdainavusiam Jonui Nainiui bei jo žmonai Simonai. „Žiniasklaidoje mes matome daug netikrumo. Jie labai dideli celebričiai, bet jie – vienas didžiausių pavyzdžių. Jonas yra iš tokio vyrų, kuris žino, kad jis turi nuostabią moterį, kuri jo laukia namie“, – kalbėjo ji, o vėliau pabandė pirmąkart sudainuoti „Radisto“ perkurtą dainą.

I. Zasimauskaitė pristatė ir naujieną – pirmąjį, riboto leidimo savo albumą, kurį sudaro įvairios šios dainos versijos. Vakaro metu Ieva dalijosi ir pačiais slapčiausiais savo išgyvenimais: „Dažnai visiems atrodau drąsi, bet iš tiesų aš turiu labai daug baimių. Scenos – taip pat“.

Dėkodama savo vienam brangiausių žmonių – mamai – I. Zasimauskaitė nesulaikė ašarų. Mergina dėkojo, kad mama visuomet ja tikėjo ir niekuomet neskatino imtis jai nemielų profesijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų