REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Seksas (nuotr. 123rf.com)

 Jei kada nors teko girdėti, jog orgazmą žmonės apibūdina labai banaliai – žinosi, kada tai nutiks – šis portalo cosmopolitan.com straipsnis skirtas kaip tik jums.

21

 Jei kada nors teko girdėti, jog orgazmą žmonės apibūdina labai banaliai – žinosi, kada tai nutiks – šis portalo cosmopolitan.com straipsnis skirtas kaip tik jums.

REKLAMA

Nors tai visiška tiesa, papildomi žodžiai, apibūdinantys jausmus, pojūčius ir kitus malonius dalykėlius, tikrai nepakenktų.

Štai kaip apie artėjančią finišo tiesiąją sekso metu kalba įvairaus amžiaus moterys.

„Jį apibūdinčiau kaip didelį sprogimą, prasidedantį giliai manyje ir plintantį nuo bambos link klitorio“, - Sabrina.

„Žinau, kad pajusiu orgazmą, kai mano partneris palaiko vienodą tempą ir kurį laiką stimuliuoja vieną jautrią vietą. Jei netikėtai pasikeistų ritmas, mano organizmas sutriktų ir aš tikrai nebepajusčiau malonumo. Man būtina įsijausti, o pasiekto orgazmo pojūtis prilygsta vandens tekėjimui iš vonios“, - Isabel.

„Kai pajuntu orgazmą, mano mintyse įsivyrauja tyla, aš apie nieką negalvoju. Jaučiu tik kaip mano kūnas pulsuoja, jis atsipalaiduoja. Kartą susižeidžiau nugarą ir teko gerti raumenis atpalaiduojančius vaistus. Orgazmas man yra lyg didelė dozė šių staiga suveikiančių vaistų“, - Carter.

REKLAMA
REKLAMA

„Suprantu, kad finišo tiesiąją pasieksiu tada, kai mano kūnas jaučiasi lyg būtų ant bedugnės krašto. Labai lengva, siekiant orgazmo, taip ir likti ant to uolos krašto, tačiau pasiryžus nuo jo nušokti, kūną apima pačios įvairiausios emocijos. Galbūt pasakoju šiek tiek per daug, tačiau po to ima maloniai pulsuoti mano makštis“, - Anna.

REKLAMA

„Manyje vyksta tiek daug dalykų, kurie sukelia labai malonius pojūčius. Jaučiu, kaip į tai sureaguoja mano kūnas, pradedu šiek tiek drebėti, mane išpila karštis, o po to viskas staiga atslūgsta. Orgazmo metu šiek tiek sutrinku. Kartais jausmas toks geras, kad ima skaudėti, tačiau norisi daugiau, o tai pasiekus, orgazmas tave užvaldo“, - Alexandra.

„Kartą patyriau tokį orgazmą, kad vos nenualpau. Viskas prasidėjo nuo to pulsuojančio jausmo, vėliau mano kūnas ėmė suktis, drebėti. Atrodė, jog tuojau tenai apačioje išsiverš ugnikalnis. Po to sukniubau šalia jo, negalėjau pajudėti, galvoti ar kalbėti“, - Haley.

REKLAMA
REKLAMA

„Jausmas prilygsta didžiulei atsipalaidavimo bangai, o prieš tai nutinkant, tampa labai gera. Kai orgazmas baigiasi, norisi daugiau. Jei pasiseka ir pasirenki tinkamą pozą, galima pajusti po orgazmo vykstančius trumpus kūno supurtymus“, - Lexa.

„Žinau, kada pasieksiu orgazmą, kadangi tuo metu įsitempia visi mano kūno raumenys, o viršutinė šlaunų dalis pradeda šiek tiek drebėti. Ant odos pasirodo prakaito lašeliai, o viduje atrodo, jog teka stipri vandens srovė. Kuomet orgazmas baigiasi suprantu tada, kai užsinoriu užkandžio ar šiek tiek pasnausti“, - Nina.

„Orgazmą apibūdinčiau kaip mano seksualinės energijos išsiurbimą iš kūno. Viskas prasideda nuo kojų pirštų galiukų ir baigiasi ties pulsuojančia makštimi. Kai viskas baigiasi, tampu lyg makaronas“, - Jaclyn.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai visą kūną apimantis jausmas, kuomet nejauti nieko, išskyrus įkaitusį kūną ir virpulius“, - Lexi.

„Mano kvėpavimas tampa nereguliarus, negaliu sutelkti dėmesio ir pasiklystu pačioje savyje. Mano kūnas nustoja judėjęs, o aš tik noriu susiriesti ir pasimėgauti tuo mane užvaldžiusiu sprogimu. Atrodo, jog negali jo suvaldyti, tačiau tuo pat metu jautiesi puikiai. Po visko tiesiog nukrentu ant savo vyro ir liepiu jam sustoti“, - Heather.

„Viskas įsitempia, pagreitėja kvėpavimas, ima trūkti oro. Staiga mano kūną užvaldo malonių pojūčių banga. Ji tokia stipri, kad retkarčiais mano raumenys nustoja dirbę“, - Rebecca.

„Geriausias apibūdinimas, mano nuomone, yra toks: orgazmas prilygsta pilnėjančiai vandens stiklinei, kuri galiausiai nebesulaiko viso vandens ir jis ima bėgti pro kraštus“, - Molly.

REKLAMA

„Tai lyg kūno tirpimas ir sprogimas vienu metu. Negali to kontroliuoti ir galbūt vienintelį kartą gyvenime nustoji nerimauti“, - Jaimesa.

„Orgazmas – šokio ir važinėjimo pačiais ekstremaliausiais atrakcionais mišinys. Karšta, seksualu, imi šaukti, o širdis plaka vis greičiau ir greičiau“, - Codi.

„Kai ruošiuosi pajusti orgazmą, imu purtytis ir privalau sugriebti partnerio ranką, už kurios laikausi tol, kol viskas baigiasi. Man pasidaro karšta, o kūnas ima spazmuoti. Kartais negaliu pajudinti savo kojų“, - Vanessa.

„Tai lyg visą kūną užvaldantys šiurpuliai. Ima svaigti galva, susilpnėja regėjimas, staiga kūną užvaldo lengvumas, o klitoryje – nuostabūs pojūčiai“, - Chesea.

„Pirmos kelios sekundės iki orgazmo yra nepakartojamos. Dėmesys sutelkiamas tik į tą kilimą, užvaldantį visą kūną. Po to viskas atsipalaiduoja. Kuo stipresnis orgazmas, tuo daugiau streso ir visų nemalonių pojūčių atsikratoma“, - Julia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų