REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Mėnulis (nuotr. 123rf.com)
12

Avinas

REKLAMA

Skubate užbėgti įvykiams už akių, tačiau ką nors nauja pasiekus paaiškės, kad kažkas sena ir patikima gali išnykti. Kita vertus, jei patys sąmoningai kai ką paleisite, užmiršite, atsisakysite, išvengsite nemalonių staigmenų. Būkite apdairūs tvarkydami finansinius reikalus. Neskubėkite įsimylėti.

Tauras

Jei jausite nerimą ar būsite nervingi, ko gero, slegia kas nors iš praeities. Pasistenkite susitaikyti su tuo, kas jau įvyko, ir būtinai prisiminkite tas akimirkas, kai buvote laimingi. Šiandien nesiimkite nieko nauja ar svarbaus. Pailsėkite, jūsų dar laukia geros permainos.

Dvyniai

Ar verta vytis vaivorykštę? Kartais reikia ko nors atsisakyti, kai ką asmeniškai svarbaus paaukoti. Vis dėlto ši diena, nors įtempta, gana sėkminga, ypač skubiems reikalams tvarkyti, jų jums nereikėtų atidėti net rytdienai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Daug rūpesčių dėl išsigalvotų dalykų ir nepakankamas dėmesys tam, kam išties reikia. Kritiškiau vertinkite savo poreikius ir išlaidas. Gauti finansiniai, verslo, veiklos pasiūlymai bus pelningi, tačiau šiandien nederėtų įsipareigoti.

REKLAMA

Liūtas

Tai puiki diena, jeigu atsispirsite pagundai ginčytis, atsikirsti piktuoju. Niekam nelinkėkite ko nors bloga. Būsite darbingi, kūrybingi, tad verta imtis sunkių, atsakingų darbų. Į meilės intrigas nesivelkite.

Mergelė

Gali stigti objektyvumo, deja, situaciją būsite linkę vertinti tik iš savo pozicijų, vidinių poreikių. Būkite atlaidūs, kad nieko neužgautumėte, neįžeistumėte. Nebloga diena dirbti su informacija, ypač konfidencialia.

Svarstyklės

Sąlygiškai geras laikas, kai verta pamėginti užbėgti įvykiams už akių. Esamas problemas, susikaupusius darbus atlikite šiandien, kad rytoj nebereikėtų skubėti ir nervintis.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Neįsitempkite, nors aplinkiniai gali imti priekabiauti, nurodinėti, kritikuoti, mokyti. Nepraraskite pasitikėjimo savimi ir savo sugebėjimais. Būkite itin atidūs savo veiklos kokybei ir saugumo taisyklėms dirbdami ne tik darbe, bet ir namuose.

Šaulys

Nurimkite, nemanykite, kad nėra išeities iš situacijos, į kurią dabar patekote, ji atsiras, bet vėliau. Kol kas ieškokite kompromisų, dažniau nusileiskite, ypač artimiesiems, ir nieko nedarykite supykę.

Ožiaragis

Problemiškas metas. Jūsų galimybės kol kas apribotos, todėl negaiškite laiko mėgindami įveikti kliūtis, užsiimkite tuo, kas savaime išeina. Atidėkite savo rūpesčius: poryt būsite energingesni ir sugebėsite atsigriebti už kelias dienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Sėkminga diena. Tinkamas metas konsultuotis su teisininku. Ginkite savo interesus, saugokite turimas pozicijas tiek darbe, tiek namuose. Neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus bei asmeninį gyvenimą.

Žuvys

Būkite atkaklūs, tačiau neverta nieko siekti piktuoju, demonstruoti geležinės valios. Verčiau parodykite aplinkiniams, kad esate pasirengę deryboms, nuolaidoms. Galite susidurti su vadovo ar klientų nepasitenkinimu, nepasitikėjimu, todėl pasistenkite, kad jūsų atliktų darbų kokybė būtų nepriekaištinga.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų