REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Pora (nuotr. 123rf.com)

Gyvenime tikriausiai esate pastebėję, kad tam tikri zodiako ženklai dažnai nesutaria tarpusavyje. Tačiau ar kada susimąstėte, kurie iš jų sudaro puikiausias ir stipriausias poras?

12

Gyvenime tikriausiai esate pastebėję, kad tam tikri zodiako ženklai dažnai nesutaria tarpusavyje. Tačiau ar kada susimąstėte, kurie iš jų sudaro puikiausias ir stipriausias poras?

REKLAMA

Vestuvių tematikos portalas brides.com sudarė suderinamiausių porų sąrašą. Pasitikrinkite, ar jūsų pora yra tarp jų:

AVINAS IR VANDENIS

Avino ir vandenio pora vienas nuo kito neturi jokių paslapčių, todėl jų santykiai yra ganėtinai įdomūs. Abu ženklai yra nepaprastai drąsūs, todėl jie visada yra pasiruošę bet kokiam iššūkiui. Jie mėgsta drauge išbandyti naujus dalykus ir įsitikinti, kad jų pora yra pati geriausia.

JAUTIS IR VĖŽYS

Jaučiai ir vėžiai puikiai sutaria tarpusavyje ir supranta vienas kitą iš pusės žodžio. Šie du zodiako ženklai puikiai veikia vienas kitą, nes fiziškai ir emociškai palaiko glaudžius ryšius. Ši pora yra galinga, nes žino, kaip puikiai jie papildo vienas kitą.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI IR VANDENIS

Šie du zodiako ženklai turi psichologinį ir emocinį ryšį. Jie vienas kitam tinka idealiai, todėl, kai jie susitinka, atrodo, kad vienas kitą pažinojo visą savo gyvenimą. Dvynių ir vandenio pora yra kūrybiška ir kupina puikių idėjų. Ir nors jie yra labai suderinami, jie taip pat mėgaujasi ir savo nepriklausomybe.

REKLAMA

VĖŽYS IR ŽUVYS

Vėžys ir žuvys turi itin stiprų kosminį ryšį. Jie gerai dirba kartu, nes kiekvienas žino, kaip reikia didžiuotis savo partneriu. Tarpusavyje juos sieja stiprūs jausmai, dėl to jie sukuria puikią tvirtą jungtį. Ši pora turi tarpusavyje suderinamus bruožus, kurie puikiai sujungia šiuos du ženklus.

LIŪTAS IR ŠAULYS

Tarp liūto ir šaulio nuolatos tvyro didžiulė aistra, nes abu šie ženklai puoselėja meilę ir jausmus. Jie aistringai siekia savo tikslų ir drauge eina savo svajonių link. Šie du ženklai giliai supranta vienas kitą, todėl drauge jie gyvenimo keliu eina daug lengviau. Jų meilė ir aistra būna neįtikėtinai svaiginanti.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ IR JAUTIS

Ši pora yra praktiška savo kasdieniniame gyvenime ir lengvai kuria šeimininį lizdą. Tokie santykiai būna ramūs ir nuoširdūs, bet kupini pasitikėjimo. Šie du zodiako ženklai tarpusavyje yra sąžiningi ir atviri, todėl tokie santykiai tikrai tampa ilgalaikiais.

SVARSTYKLĖS IR DVYNIAI

Tai stiprų intelektualinį ryšį puoselėjanti pora. Svarstyklės ir dvyniai yra labai protingi ir puoselėja savo vidinį dvasingumą. Šie du ženklai puikiai supranta vienas kitą, todėl idealiai atitinka vienas kito lūkesčius. Tokia pora savo santykiuose palaiko ramybę ir darną.

SKORPIONAS IR VĖŽYS

Šie du ženklai vadovaujasi savo jausmais, todėl vienas kitam puikiai išreiškia savo emocijas ir jausmus. Skorpionas ir vėžys vienas kitam puoselėja ypatingą aistrą ir supratimą, todėl jie gali dirbti drauge. Tarpusavyje jie puikiai geba išlaikyti pusiausvyrą, sukurti vienybę ir tapti stipresniais. Šie zodiako ženklai yra skirti vienas kitam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŠAULYS IR AVINAS

Šaulys ir avinas garsėja savo stipriu užsispyrimu, tačiau iš šių dviejų zodiako ženklų galite tikėtis iš tiesų rimtų santykių. Jie abu turi didžiulius energijos kiekius, tai jiems padeda sustiprinti judviejų santykius. Gyvenimo kelią šie du ženklai atranda būdami kartu, o kai jį atranda – kryptingai eina savo tikslų link.

OŽIARAGIS IR JAUTIS

Ožiaragis ir jautis vienas kitam puoselėja begalinę meilę. Šie du zodiako ženklai tiki, kad drauge jie bus iki pat gyvenimo galo. Jie palaiko nuoširdžią pagarbą ir meilę vienas kitam. Kiekvieną dieną jie didžiuojasi savo partneriu ir nebijo to parodyti.

VANDENIS IR DVYNIAI

Tokie santykiai neretai vadinami mistiškais, nes aplinkiniai dažnai nesupranta, kaip tokie skirtingi žmonės gali taip puikiai papildyti vienas kitą. Šie du zodiako ženklai puikiai supranta kas vyksta partnerio galvoje, todėl bendrauti jiems yra ypatingai lengva.

ŽUVYS IR SKORPIONAS

Šie du zodiako ženklai supranta vienas kitą iš pusės žodžio. Jie abu turi talentą suprasti vienas kito kūno ir sielos poreikius. Žuvys ir skorpionas nori žinoti viską apie savo partnerį. Aplinkiniai neretai žavisi šia pora ir jų kuriamais santykiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų