REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Veidai  (nuotr. YouTube)

Ar kada nors susimąstėte, ką apie jus gali išduoti jūsų veido formą? Pasirodo, kad būtent ji gali atskleisti tam tikras žmogaus būdo savybes.

50

Ar kada nors susimąstėte, ką apie jus gali išduoti jūsų veido formą? Pasirodo, kad būtent ji gali atskleisti tam tikras žmogaus būdo savybes.

REKLAMA

Pasitikrinkite, ką jūsų veido forma gali atskleisti apie jus, rašo littlethings.com

Ovalios formos veidas – Tokios formos veidą dažniausia turi asmenybės, kurios sugeba gyvenime išlaikyti balansą. Tokie žmonės – mieli ir charizmatiški. Kalbant apie darbo sferą, jiems puikiai tinka palaikyti diplomatinius ryšius.

Ovalios formos veido moterys gana dažnai tampa puikiomis menininkėmis. Nors kartais jos gali būti nenuspėjamos, gyvenime jos ieško ramybės ir taikos.

Stačiakampio formos veidas – Šie žmonės gyvenime mėgsta dominuoti. Neretai jie pasirenka savo energiją išlieti sporte ar diskusijose apie verslą ir politiką. Kartais tokios asmenybės būna gana ambicingos, bet namuose – melancholiškos.

REKLAMA
REKLAMA

Trikampio formos veidas – Žmonės, kurie turi tokią veido formą, dažniausia mėgsta vadovauti ir atlikti boso vaidmenį. Turintiems tokią veido formą, derėtų atkreipti dėmesį į kaktą. Kuo kakta yra mažesnė, tuo žmogus mėgsta labiau vadovauti. Neretai gyvenime juos lydi ypatinga sėkmė.

REKLAMA

Kvadrato formos veidas – Šie žmonės pasižymi inteligentiškumu ir analitiniu mąstymu. Tačiau giliai viduje jie turi užslėptų ambicijų ir troškimų. Gyvenime jie sau yra numatę didelius tikslus, todėl padarys viską, kad jų pasiektų.

Širdies formos veidas – Tokie žmonės turi ypatinga vidinę stiprybę, tai jų didžiausia gyvenimo varomoji jėga. Jeigu jie nusistato sau tikslus, galite būti tikri – jie jų sieks bet kokia kaina. Gyvenime tokie žmonės klysta gana retai, todėl aplinkiniai klauso jų patarimų.

Apskritimo formos veidas – šie žmonės pasižymi komunikaciniais sugebėjimais, jie yra dosnūs ir geranoriški. Tokios asmenybės kitų poreikius iškelia aukščiau savųjų. Tačiau neretai tokios formos veidų savininkai į savo gyvenimą pritraukia tikrus narcizus, todėl dažnai santykiai nesiklosto gera linkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų