REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Aistė Kabašinskaitė (nuotr. Instagram)

Visai neseniai Aistė Kabašinskaitė socialiniuose tinkluose nustebino daugybę žmonių, padarydama tai, ko daugelis vengia – mergina parodė, kaip atrodo jos aknės „pagražintas“ veidas.

25

Visai neseniai Aistė Kabašinskaitė socialiniuose tinkluose nustebino daugybę žmonių, padarydama tai, ko daugelis vengia – mergina parodė, kaip atrodo jos aknės „pagražintas“ veidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinomo humoristo M. Katlerio mergina atvirauja, kad aknė tuo metu buvo itin sustiprėjusi, o ir paviešinti nuotrauką prireikė laiko, tačiau dabar toks jos sprendimas veda prie dar svarbesnių ir didesnių projektų.

REKLAMA

„Buvo sunku – tą nuotrauką turėjau gal nuo sausio mėnesio, nes būtent tuo metu mano aknė buvo sustiprėjusi. Pagalvojau, kad dabartiniame socialinių tinklų pasaulyje yra pernelyg išaukštinamas grožio kultas. Atrodo, kad visos merginos turi būti vienodos: gražios, pasidariusios daugybę procedūrų. Ir viskas – vien tik apie grožį. Jei kažkas turi kompleksą, bando to neparodyti, nuslėpti. Lyg viskas būtų tobula“, – apie šiuolaikinį grožio suvokimą naujienų portalui tv3.lt pasakojo Aistė.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto mergina nesitikėjo, kad paviešinusi minėtą nuotrauką sulauks tokio didžiulio palaikumo: „Aš šį dalyką norėjau paminti ir parodžiau savo tikrąjį veidą. Labai džiaugiuosi, kad tai padariau, nes sulaukiau daugybės žinučių ne tik iš merginų, bet ir iš vaikinų. Visi dėkojo už palaikymą, dalinosi savo istorijomis.“

Tai A. Kabašinskaitę netgi įkvėpė siekti didesnių tikslų – imtis projekto, kuris padėtų pamilti savo kompleksus. „Tai susiję ir su tokiais kompleksais kaip oda, svoris, breketai, ilga nosis. Noriu pabrėžti, kad vis dėlto tie mūsų kompleksai daro mus įdomiais, todėl nereikia vadovautis vien tik socialiniais tinklais. Svarbu save mylėti tokį, koks esi. Tikiuosi, kad visa tai pavyks, bet tai – tik ateityje. Kol kas apie tai tik užsimenu. Ši nuotrauka, savo problemos paviešinimas, man iš tiesų labai padėjo, nes tai veda prie kitų, didesnių dalykų“, – dabar šypsosi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, mergina užsimena ir apie tai, kad socialinių tinklų trūkumais ir privalumais džiaugtis jai liko nebeilgai. „Po kelių metų turėsiu juos išsitrinti. Baigsiu teisę ir jei norėsiu būti teisininke, niekuo dalintis socialiniuose tinkluose aš negalėsiu – teisininkams yra gana uždrausta viešinti savo asmeninį gyvenimą. Tai džiaugiuosi, kol galiu“, – juokiasi ji.

Vis dėlto A. Kabašinskaitė atskleidė, kad kaip ir daugelis jaunų žmonių, apskritai galvojo ištrinti savo anketas iš visų socialinių tinklų. „Tokių minčių tikrai būdavo. Galvoji: kam visa tai? Juk yra daugybė žmonių, kurie tai jau daro – kuo aš išskirtinis? Ką kitokio aš galiu parodyti? Tačiau manau, kad turiu savo braižą. Aš labai mėgstu keliauti, daryti valgyti, išbandyti kažką naujo – stengiuosi dalintis tokiais asmeniniais potyriais. Mano braižas tikrai nėra vien apie grožį – galbūt todėl žmonėms ir patinku“, – svarstė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų