REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši istorija yra apie meilę. Šiek tiek nelaimingą, bet vis dėlto meilę, kur galvą dėl lietuvaitės pametęs vokietis ryžosi beprotiškam žingsniui. Vyras kurortą Ispanijoje iškeitė į pašiūrę miške prie Jonavos.

Ši istorija yra apie meilę. Šiek tiek nelaimingą, bet vis dėlto meilę, kur galvą dėl lietuvaitės pametęs vokietis ryžosi beprotiškam žingsniui. Vyras kurortą Ispanijoje iškeitė į pašiūrę miške prie Jonavos.

REKLAMA

Nepaisant to, meilė taip ir liko be atsako. O viską metęs romeo vėliau dar ir buvo sumuštas. Ši neįtikėtina meilės istorija su kriminaliniu prieskoniu aprašoma laikraščio „Akistata“ archyvuose.

Parašė pareiškimą policijai

1999-ųjų gegužę Vilniaus policija gavo Vokietijos piliečio Ralfo D. (42 metai) pareiškimą, kuriame teigta, kad jis buvo sumuštas miške prie Jonavos, netoli Šveicarijos kaimo.

Maža to, mušeikos dar ir atėmė jo mobilųjį telefoną. Nors užpuolikų vokietis neatpažino, tačiau nurodė, kad juos galėtų pažinoti jo draugės Agnės brolis ir patėvis.

REKLAMA
REKLAMA

Pareiškimas pagal teritoriją buvo persiųstas Jonavos policijos komisariatui. O tada ir paaiškėjo, kad vietos pareigūnai Ralfą D. puikiai pažįsta ir žino visą jo nelaimingos meilės istoriją.

REKLAMA

Netikėta pažintis

1998-siais iš Jonavos kilusi Agnė išvyko į Vokietiją ieškoti nelegalaus darbo. Per daug nesileisdama į detales mergina pasakojo, kad po dviejų mėnesių ji atsidūrė Ispanijoje ir įsidarbino vieno nedidelio miestelio bare striptizo šokėja.

Merginų buvo ir daugiau. O jas visas prižiūrėjo ir pinigus joms mokėjo ne kas kitas, o tas pats Ralfas G. Taip jie ir susipažino ir net ėmė kartu gyventi. Taip prabėgo keturi mėnesiai.

Kol kartą kartu pavakarieniavę, jie išėjo iš restorano ir prie jų sustojo policijos automobilis. Ralfo dokumentai buvo tvarkingi, tuo tarpu Agnė visą tą laiką dirbo nelegaliai.

REKLAMA
REKLAMA

Ji buvo sulaikyta ir po kurio laiko deportuota į Lietuvą. Vokiečio bute liko jos daiktai – suknelės, laikrodis bei 1 tūkst. dolerių. Buvo sutarta, kad vokietis viską atsiųs paštu, bet taip nenutiko.

Atvyko tiesiai į Jonavą

Galiausiai vokietis pats atvyko pas Agnę. Tiesa, daiktų neatvežė, o ir pinigų grąžinti neskubėjo. Tačiau amžina meile prisiekinėjo praktiškai kiekviename žingsnyje. Taip jis įsikūrė Agnės tėvų namuose.

Tačiau Agnė nebenorėjo grįžti į Vokietiją, ankstesnis darbas jos nebeviliojo. O po dviejų mėnesių tarp jos artimųjų ir vokiečio pradėjo kilti konfliktai. Vokietijos niekaip nenorėjo išvykti be savo mylimosios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tada merginos artimieji jį paprasčiausiai išvarė iš namų. Bet ir tada jis neskubėjo grįžti į Vokietiją. Vietoj to, Ralfas apsigyveno miške, netoli Agnės namų. Taip kūreno lauželį ir laukė, kol mergina neapsigalvos, bet ji to nepadarė. O lyg to būtų maža, jis dar ir buvo sumuštas.

Neoficialiai kalbama, kad kol vokietis turėjo pinigų, tol šeimai viskas tiko. Bet tik jie baigėsi, šis buvo išvytas iš namų lyg nebereikalingas šuo. Po šių įvykių, Ralfas galutinai suprato, kad ši meilė be atsako nieko neduos. Todėl galiausiai apleido iš šakų miške susiręstą pašiūrę. Kaip netikėtai atsirado, taip netikėtai ir išvyko...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų