REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Naglio Šulijos horoskopas

Avinas.

12

Avinas.

REKLAMA

Būsite labai judrūs, dalykiški, lengvai bendrausite ir greitai tvarkysite visokius reikalus. Tačiau trečiadienį ar ketvirtadienį tas aktyvumas gali susidurti su kliūtimi(-s), kurias iš karto įveikti vargu ar pavyks. Visgi piniginiai reikalai šią savaitę klostysis puikiai, o ir smagiai paplepėti bus ne viena proga.

Jautis.

Būsite veiklūs, puikios nuotaikos, energingai tvarkysite reikalus ir dar spinduliuosite savo nepakartojamą asmeninį žavesį, dėl to ir aplinkinių dėmesio tikrai nestigs. Atrodo, nuo antradienio ir piniginiai reikalai ims gerėti, trukus netrukus ir apčiuopiamos naudos tikėtis galima.

Dvyniai.

Svarbiausia dabar – jūsų vidinė būsena: atsipalaiduosite, būsite emocingi, jausmingi ir žaismingi, dėl to savo artimiesiems, draugams ir ne tik draugams šviesite it ryto žvaigždė. Tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, meninis įkvėpimas lydės nuolatos. Galima tikėtis ir draugų palaikymo. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Nestigs darbo darbe, profesijos srityje. Atrodo, vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai. Dažniausiai tai ir pavyks, tačiau kliūčių, galbūt labai kietos konkurencinės kovos galite sulaukti savaitės viduryje. Ką gi, dar kartą išaiškės, kas yra kas. Visuomet parems artimi draugai.

REKLAMA

Liūtas.

Galima raitotis rankoves – darbe nestigs darbo, visokios veiklos. Kita vertus, viskas klostysis gana sklandžiai, nuveikti pavyks tikrai daug. Labai smagių, malonių pramogų pasiūlys artimi draugai. Tikriausiai atsiras reikalų, susijusių su kelionėmis arba bus dalykinių ryšių su užsieniu.

Mergelė.

Ši savaitė gali pasiūlyti kelias galimybes. Pirma, dabar labai geras metas arba pačiai kelionei, arba jos planavimui. Antra, nestigs veiklos darbe, bet čia viskas eisis sklandžiai, nestigs malonių smulkmenų. Trečia, laikant rankose svetimus pinigus, apdairumas labai pravers savaitės viduryje.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Ši savaitė gali atnešti nemažai bendravimo, dalykiškų pokalbių, kitokių ryšių su jums svarbiais žmonėmis. Kita vertus, dėl įtakos iš šalies jie ne visuomet bus sklandūs, teks apsišarvuoti kantrybe. Labai palankus metas kelionei, kurios metu puikiai pailsima ir patiriama labai malonių įspūdžių.

Skorpionas.

Darbe kiek svarbesnė bus savaitės pradžia, vėliau viskas aprims, o dėl namų dabar jaudintis priežasties nebus. Tačiau dabar gali būti svarbūs asmeniniai santykiai, ryšiai su kai kuriais žmonėmis – atrodo, jie suteiks ir laimės, ir atneš naudos. Tų, kurie rūpinasi sveikatos reikalais, sėkmė gali būti permaininga.

Šaulys.

Dalykinė gyvenimo pusė gali būti gana rami, taigi liks laiko sau, savo pomėgiams. Juk dabar nestigs pramogų, galimybių pašmaikštauti, nors savaitės viduryje ir ne visuomet sklandžiai. Nepaprastai džiugins santykiai su artimu žmogum – juos puoselėti dabar metas ypač palankus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Būsite labai energingi, veiklūs, spinduliuosite vidinę jėgą ir ryžtą, tad puikiai seksis tie darbai ir ta veikla, kurią prižiūrėsite patys. Puikiai seksis sportuojantiems. Tuo pat metu nestigs ir smagių pramogų, kuriomis bus lengva pasinaudoti. Nestigs veiklos ir namie.

Vandenis.

Bus sunku nuspręsti, kam skirti daugiau dėmesio – namams ar pramogoms. Mat abi sritys gali būti svarbios, abiejose aplinkybės klostysis labai palankiai, abi teiks daug džiaugsmo. Dar teks daug bendrauti, daugiausia dalykinėmis temomis. Savaitės vidury galbūt ne visuomet sklandžiai.

Žuvys.

Laukia daug visko – reikės tvarkyti, o kai kada ir gelbėti piniginius reikalus, laimė, dažniausiai nelabai svarbius. Teks daug bendrauti ne tik su draugais, bet ir dalykinėmis temomis, atrodo, labai rezultatyviai. Ir dar liks laiko bei energijos namus daryti jaukesnius, gražesnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų