REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Po siaubingos dukros mirties – šokiruojanti motinos žinia: nepirkite to vaikams! (nuotr. facebook.com)

Tai, ką prabudusi ryte ir nuėjusi į savo dukros kambarį išvydo mama, sukrėtė moterį ir to ji nepamirš niekada.

4

Tai, ką prabudusi ryte ir nuėjusi į savo dukros kambarį išvydo mama, sukrėtė moterį ir to ji nepamirš niekada.

REKLAMA

Niekam ne paslaptis, kad kiekvienam tėvui svarbiausia tai, kad jo vaikas būtų sveikas, guvus ir laimingas, o bet kokia, net ir menkiausia nelaimė, tėvus gali išmušti iš vėžių. Jauna moteris sutiko paviešinti baisiausią savo gyvenimo akimirką, kai atėjusi į savo mažylės kambarį, rado ją be gyvybės ženklų, rašoma „Daily Mail“.

Su ašaromis ir beviltiškumo jausmu Dexy Leigh Walsh pasakoja, kad lovelėje ji išvydo vos 18 mėnesių kūdikio lavonėlį. Ant dukros kūnelio buvo užkritęs didelis pliušinis žaislas, jį moteris rado šalia kūdikio. Milžiniškas meškutis užgriuvo ant kūdikio ir jis nebegalėjo kvėpuoti, todėl mirtinai užduso.

Į kambarį atėjusi moteris dar bandė gaivinti kūdikį, tačiau tai jau nebeturėjo jokios prasmės.

Kalbėdama su žiniasklaida 23 metų moteris su siaubu prisimena tą rytą.

„Tai iš pradžių buvo įprastas rytas... Kai įėjau į dukros kambarį pamačiau meškiną, gulintį ant jos, ir vos kyšančias dukrytės kojytes. Jos veidas buvo nukreiptas į šoną.

REKLAMA
REKLAMA

Ji jau nekvėpavo. Iškart skambinau greitajai. Kol laukiau medikų, bandžiau pati ją gaivinti, tada atėjo mano mama, kuri irgi bandė padėti, tačiau nieko jau nebegalėjome pakeisti“, - pasakojo sukrėsta mama.

REKLAMA

Moteris pasakojo, kad mažylės lova buvo apstatyta minkštais žaislais, o šalia buvo lentyna, ant kurios ir buvo padėtas pliušinis meškinas. 

Moteris pasakoja, kad kaltina save dėl dukrelės mirties.

„Aš kaltinu save dėl to. Iš vienos pusės aplink lovą pastačiau mažesnius žaislus, o iš kitos didesnius. Maniau, kad taip buvo geriausia“, - sakė moteris.

„Jau viskas per vėlu...“ – sako ji.

Kraupios nelaimės sukrėsta moteris socialiniame tinkle „Facebook“ net sukūrė grupę, kurioje paviešino šią istoriją ir nori įspėti tėvus, kad vaikų kambaryje, kur jie miega, nepaliktų minkštų didelių žaislų, ir neduotų vaikams su jais žaisti lovoje, nes jie gali užmigti, o didelis pliušinis žaislas gali prispausti mažylį ir neleisti jam kvėpuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų