REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Princas Harry ir Meghan Markle (nuotr. Vida Press)

Astrologė Linda Joyce, pažvelgusi į Harry ir Meghan Zodiako ženklus, portalui cosmopolitan.com papasakojo apie šių dviejų žmonių suderinamumą ir privataus gyvenimo detales.

44

Astrologė Linda Joyce, pažvelgusi į Harry ir Meghan Zodiako ženklus, portalui cosmopolitan.com papasakojo apie šių dviejų žmonių suderinamumą ir privataus gyvenimo detales.

REKLAMA

Meghan gimė būti dėmesio centre

Kadangi žinoma aktorė gimė po Liūto ženklu, ji tikrai sugeba būti dėmesio centre. Liūtams patinka spindesys, jie moka susitvarkyti su jiems rodomu dėmesiu, o tai labai svarbus aspektas moteriai, greitai tapsiančiai karališkos šeimos dalimi.

Astrologė pridūrė, kad Liūtai – labai karališki ženklai. Jie moka pasauliui parodyti savo stipriąsias savybes ir paslėpti silpnąsias.

Tačiau Meghan Markle nėra grynas Liūtas. Ji turi ir Vėžio ženklo užuominų. Tiesa, ne vienas karališkos šeimos narys yra gimęs po šiuo ženklu. Vėžiu buvo ir princesė Diana, tokį patį Zodiako ženklą nešioja ir princas Williamas, o jo žmonos Kate Middleton mėnulio ženklas taip pat Vėžys.

REKLAMA
REKLAMA

4 iš 10-ies Meghan planetų yra Mergelės ženkle. Pastarojo atstovas save pasauliui demonstruoja kaip tobulą asmenį. Jie ne tik yra įpratę pabrėžti savo išvaizdą, bet ir moka susitvarkyti su jiems mestais reikalavimais ir daromu spaudimu.

REKLAMA

Prieš surandant vienas kitą, juodu turėjo atrasti save

Ne veltui sakoma, kad daug ką lemia tinkamas laikas. Astrologė Linda pridūrė, kad didžioji dalis Harry ir Meghan santykių džiaugsmo priklausė nuo to, jog jiems susitikus jie abu buvo pasirengę kurti rimtus santykius.

Ieškodama savo identiteto, o tai Liūtams yra svarbiausia, Meghan sustiprėjo ir ėmė labiau pasitikėti savimi. Kadangi Mergelė yra paslaugumo simbolis, o toks yra princo Zodiako ženklas, radęs savo tikslą, kuris tikriausiai yra ir toliau rūpintis mamos labdaros organizacijomis ir įkurti savąsias, Harrys suaugo ir buvo pasiruošęs rimtiems santykiams.

REKLAMA
REKLAMA

Jų lytinis gyvenimas tikriausiai nuostabus

Kadangi Meghan saulė susilieja su aštuntuoju Harry namu, kuris yra susijęs su seksu ir transformacija, kaip teigė astrologė, tai reiškia, jog princo sužadėtinė ne tik turėjo, bet dar ir turės didžiulės įtakos savo sužadėtinio gyvenime. Taip pat Linda Joyce pabrėžė, jog šios poros lytinis gyvenimas tikriausiai yra išties nuostabus.

Toks pat ir jų bendravimas

Kadangi Meghan meilės planeta Venera atsidūrė Mergelės ženkle, ji susitapatino su Harry‘io saulės ženklu. Pasirodo, kad tai labai geras ženklas.

„Tai rodo, jog tarp judviejų iškart užsimezgė ryšys ir supratingumo jausmas“, - teigė astrologė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Meilė iš pirmo žvilgsnio?

Meghan santykių namus valdo Ožiaragis – dominuojantis ženklas Harry‘io horoskope. Kaip teigė Linda Joyce, tai demonstruoja tobulą juodu siejantį ryšį, be to, gali būti, kad vos tik pažvelgę vienas į kitą, Meghan ir Harrys iškart kažką pajuto.

Astrologė paaiškino, jog jei asmuo turi planetą, kuri susitapatina su kito asmens dominuojančiu ženklu, tuos du žmones sieja stiprus ryšys.

Tiesa, tai dar nereiškia, jog visi žmonės, gimę rugpjūčio 4-ą dieną (Meghan gimtadienis), turėtų susitikinėti su gimusiais rugsėjo 15-ą dieną (Harry gimtadienis). Šiuo atveju buvo žvelgiama ne tik į saulės ženklus, bet į visą bendrą jų horoskopą.

REKLAMA

Meghan ir Harrys didžiąją santuokos laiko dalį skirs kitiems

Pasirodo, kad Meghan ir Harry‘io vestuvių dieną Mergelės ženklas atsidurs 1-o laipsnio padėtyje, o tai reiškia, jog šių dviejų žmonių santuoka bus orientuota į tarnavimą.

„Judviejų sąjunga bus paremta meile ir patarnavimu. Visam pasauliui jie darys didžiulę įtaką“, - sakė Linda Joyce.

Turint omenyje tai, kad dar prieš judviejų pažintį tiek Meghan, tiek Harrys aktyviai dalyvavo įvairiose labdaros organizacijose, visa tai yra suprantama.

Juodu turės vaikų

Pasak astrologės, Meghan ir Harrys labai greitai pradės kurti šeimą. Tikriausiai jau 2019-ųjų metų pabaigoje sulauksime džiuginančių žinių. Be to, poros vaikai bus tokie pat atsidavę humanitariniams dalykams, kaip ir jų tėvai.

„Jie turės stiprius ir galingus vaikus, kurie tikrai pakeis pasaulį“, - sakė ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų