REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Šviesiaplaukė ir tamsiaplaukė (tv3.lt fotomontažas)

Kaip sužinoti daugiau apie žmogų, artimiau jo dar nė nepažinus? Čia gelbėja tam tikros kūno dalys. Tik ar žinojote, kur tiksliai žiūrėti?

11

Kaip sužinoti daugiau apie žmogų, artimiau jo dar nė nepažinus? Čia gelbėja tam tikros kūno dalys. Tik ar žinojote, kur tiksliai žiūrėti?

REKLAMA

Pirštų ilgis išduoda sugebėjimą orientuotis ir galimybes lovoje

Jei esate pasimatyme, ir svarstote, kaip vakaras pasisuks toliau, tiesiog užmeskite akį į pirštą, ant kurio dėvimas vestuvinis žiedas – būtent jis išduoda žmogaus seksualumą.

Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad ilgas vyrų pirštas, ant kurio mūvimas vestuvinis žiedas, rodo, jog partneris bus geras lovoje. Tiesa, nevertėtų iškart pradėti džiūgauti, mat tai taip pat signalizuoja ir apie pavojų. Tokie vyrai lovoje yra įpratę elgtis karščiau, tačiau ir dažniau keičia savo partneres…

Kalbant apie tą patį moterų pirštą, jo ilgis išduoda visai ką kitą. Jis nuorodo jų gebėjimą orientuotis aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Mėlynos akys išduoda gudrumą

Jūsų akys rudos? Puiku, vadinasi yra tikėtina, kad jums geriau sekasi sportiniai žaidimai su kamuoliais. Remiantis Luisvilio miesto universitete atliktais tyrimais, tamsių akių savininkės yra greitesnės reakcijos, nei mėlynakės; taip pat joms geriau sekasi žaisti futbolą ar ledo ritulį.

REKLAMA

Vis dėlto būtent mėlynakiams atitenka geriausi rezultatai mokymo įstaigose. Priežastis, kodėl taip yra, iki galo dar neišaiškinta, tačiau tai gali būti susiję su evoliucija. Pastebėta, kad moterys, turinčios šviesias akis, geriau planuoja ir įvykdo įvairias užduotis.

Blondinės – geresnės lovoje, tačiau brunetės uždirba daugiau

Ne veltui sakoma, kad blondinės linksminasi daugiau. Pasak mokslininkų, šviesiaplaukės ar tos, kurios yra nusišviesinusios plaukus dažų pagalba, daugiau mylisi, ir tokiu būdu daugiau savimi pasitiki.

REKLAMA
REKLAMA

Notingamo universiteto psichologai apklausė 200 moterų apie jų elgesį prieš ir po to, kai persidažė plaukus šviesiai. Pasirodo, kad visos jos jautėsi geriau tapusios blondinėmis.

Tačiau tamsiaplaukėms nėra ko nusiminti – joms geriau sekasi karjeros klausimais, o taip pat ir palaikant ilgalaikius santykius. Apklausus 3000 moterų paaiškėjo, kad brunetės per metus uždirba net 4250 svarų daugiau, nei blondinės.

Raudonplaukės ypatingai negali pakęsti dantistų

Ohajo valstijoje įsikūrusios Klyvlando klinikos duomenimis, jautriausiai į skausmą reaguoja raudonplaukiai – būtent todėl vizitas pas dantistą jiems tampa tikru košmaru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didesnė krūtinė – didesnis IQ

Pasirodo, daug kuo džiaugtis gali ir didelės krūtinės savininkės. Čikagos universiteto duomenimis, apklausus 1200 moterų paaiškėjo, kad tos, kurios turi didesnius privalumus, taip pat pasiekė daugiau atlikdamos ir įvairius IQ testus.

Kuo didesnė nosis, tuo rečiau čiaudite

Ajovos valstijos universitetas praneša, kad didesnės nosies savininkai yra linkę čiaudėti mažiau. Taip pat juos rečiau puola peršalimai bei alergijos.

Viskas todėl, kad didesnės nosys turi geresnius filtrus, o taip pat apaugoma ir burna – sumažėja rizika apsikrėsti.

Sveikata priklauso nuo kojų ilgio?

Paaiškėjo ir tai, kad ilgos kojos padeda pritraukti ne tik daugybę gerbėjų, bet ir būti sveikesniam. Pasak Bristolio universiteto specialistų, ilgesnės kojos gali apsaugoti net ir nuo tokių ligų, kaip diabetas.

REKLAMA

Didesnės lūpos pranašauja apie ilgesnius santykius

Moterys, kurios gali puikuotis putlesnėmis lūpomis, gali džiaugtis ir ilgiau trukančiais santykiais, negu tos, kurių lūpos yra siauresnės. Ši priežastis gali būti paaiškinta labai paprastai – galbūt vyrams tiesiog patinka tos, kurių lūpos yra didesnės.

Tiesa, kadangi lūpų putlumas su amžiumi kinta, moterys, kurios jaunos turėjo didesnes lūpas, savo partneriams ilgiau išlieka patrauklios.

Smėlio laikrodį primenantis liemuo suteikia gerų žinių norinčioms pastatoti

Kim Kardashian tikrai galėtų džiaugtis, mat tokia figūra kaip jos, pasak Harvardo universiteto, padeda greičiau pastoti ir lengviau gimdyti.

REKLAMA

Tokios moterys turi net 37 procentais aukštesnį vaisingumo lygį. Taip pat gimdymas lengviau praeina toms, kurių apatinė kūno dalis kiek platesnė.

Ilgesnės rankos – daugiau dėmesio

Galvojant apie seksualiausias vyrų ar moterų kūno vietas, į galvą tikriausiai niekada nešautų rankos – o ypatingai tos, kurios yra ilgos.

Tačiau pasak naujojo Pietų Velso universiteto, įsikūrusio Sidnėjuje, ilgesnes rankas turinčios moterys vyrams atrodys žavesnės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų