REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Kelli Acciardo niekuomet nebuvo patenkinta savo antakiais.

Kelli Acciardo niekuomet nebuvo patenkinta savo antakiais. Moteris nemokėjo su jais susitvarkyti, o jei pasiryždavo tai padaryti, užtrukdavo labai ilgai.

19

Kelli Acciardo niekuomet nebuvo patenkinta savo antakiais. Moteris nemokėjo su jais susitvarkyti, o jei pasiryždavo tai padaryti, užtrukdavo labai ilgai.

REKLAMA

„Besimokydama 7-oje klasėje nusprendžiau, kad mano antakiai yra per stori, todėl pasielgiau labai protingai ir į rankas paėmusi pincetą šią situaciją bandžiau ištaisyti.

Jau supratote, koks rezultatas gavosi. Po 15 minučių jie tapo nelygūs, priminė tikrą katastrofą“, - portalui womenshealthmag.com. sakė Kelli.

Kadangi tuo metu buvo 10-aisis dešimtmetis, o ploni ir siūlus primenantys antakiai vis labiau popūliarėjo, metų metus Kelli juos koregavo pati. Tiesa, dabar tose vietose, kuriose anksčiau būdavo plaukeliai, niekas nebeauga.

„Tai labai nemalonu, nes, jei pastebėjote, 2018-aisiais į madą vėl sugrįžo stori ir ryškūs antakiai. Kur buvo Lilly Collins ir Cara Delevigne, kuomet man reikėjo jų siunčiamo įkvėpimo apie vešlus antakius?“, - tęsė moteris. „Net žmonės, kurie 10-ajame dešimtmetyje visus stebino plonyčiais antakiais, pavyzdžiui, Gwen Stefani, sugebėjo atsiauginti juos ir dabar vėl atrodo pritrenkiančiai."

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Kelli metų metus vešlesnius antakius susikurdavo specialiais pieštukais, pudromis, išbandė kremus, vaškus ir kitus produktus, žadėjusius sugrąžinti dingusius plaukelius. Niekas neveikė ir, kaip sakė pati moteris, jos antakiai savo išvaizda beveik niekuo nesiskiria nuo tų, kokius ji susikūrė septintoje klasėje. Tiesa, pastarieji dabar nebėra tokie kreivi.

REKLAMA

„Išgirdusi, kad egzistuoja tokia antakių mikropigmentacija, kurios metu sukuriama laikina antakių tatuiruotė, buvau suintriguota tai išbandyti. Dar labiau šia procedūra susigundžiau tuomet, kai pati antakių karalienė Nicoleta Palmer, lankydamasi Niujorke, skelbėsi mano mieste priimanti klientes“, - sakė Kelli.

Kaip teigė moteris, antakių karalienės titulą Nicoleta Palmer pelnė ne veltui. Antakių mikropigmentacijos ekspertė savo klientų sąraše turi tokias garsias žvaigždes kaip Penelope Cruz, Sienna Miller ir Nicole Richie. Be to, jos paskyrą „Instagram“ tinkle seka ir tiesiogines vaizdo transliacijas, kuriomis ji moko tinkamai nusipiešti antakius, žiūri net 11 tūkst. internautų.

REKLAMA
REKLAMA

„Nepaisant to, kad procedūros metu buvo atliekami smulkūs įpjovimai ir jie užpildomi laikinais dažais, jos rankose jaučiausi saugiai“, - sakė moteris.

„Be to, mikropigmentacija tikrai skausmingas reikalas. Šiek tiek jaudinausi, tačiau tam turėjau priežastį. Juk buvo naudojamos adatos, odoje atliekami įpjovimai, be to, girdėjau istorijų apie žmones, kurie po šios procedūros liko subjaurotais antakiais, jiems atsirado infekcija.“

Tačiau Kelli atskleidė, kad kentėti buvo verta. Nicoleta jai padėjo atsipalaiduoti, supažindino su visu procesu ir, kai tatuiravimas įsisiūbavo, skausmą malšinti bandė nejautrą sukuriančiu kremu. Moterį taip pat nustebino ir procedūros trukmė – tik kelios minutės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Po to mano oda aplink antakius buvo šiek tiek paraudonavusi, tačiau nuotraukose matomas skirtumas tikrai viską atperka. Jie atrodo pilnesni, ryškesni ir savo forma netgi primena Gwen Stefani. Tačiau geriausia žinia ta, kad taip jie atrodys maždaug 3 metus“, - džiaugėsi Kelli.

Nors norint sukurti kasdienį makiažą jų liesti ar koreguoti dekoratyvinės kosmetikos priemonėmis nereikia, vakariniam įvaizdžiui juos paryškinti galima švelniai perbraukiant šviesia pudra.

Kelli nori patarti, kad ruošiantis antakių mikropigmentacijai to geriau nedaryti vasarą, nes po procedūros negalima prakaituoti, laiko leisti saulėje ar bent savaitę sportuoti, kitaip visi pigmentai tiesiog išbluks.

REKLAMA

Daugeliui žmonių reikia pakartotinės procedūros, kai kurie nori paryškinti savo antakius, nori ilgesnio efekto. Deja, ši procedūra nėra tokia pigi, todėl, jei reikia pakartotinių apsilankymų, susidaro gan nemaža pinigų suma.

„Nors mano antakiai dar šiek tiek gyja, planuoju juos dar labiau paryškinti. Antakių mikropigmentacija tikrai padėjo sutaupyti laiko rytais, suteikė man daugiau pasitikėjimo savimi. Tie, kurie yra nusiteikę prieš tai, man nerūpi. Ne veltui „Instagram“ tinkle yra beveik 2 mln. nuotraukų, kuriose demonstruojami tobuli antakiai. Manieji taip pat priklauso šiai kategorijai“, - užbaigė Kelli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų