REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tikriausiai mėginsite tvarkyti finansinius reikalus. Šiandien nelabai patartina priimti svarbius su jais susijusius sprendimus. Galimas nesusipratimas ir meilės santykiuose arba jūs elgsitės taip, kad partneris pasijus neįvertintas.

Avinas Tikriausiai mėginsite tvarkyti finansinius reikalus. Šiandien nelabai patartina priimti svarbius su jais susijusius sprendimus. Galimas nesusipratimas ir meilės santykiuose arba jūs elgsitės taip, kad partneris pasijus neįvertintas.

REKLAMA

Tauras Aktualūs bus reikalai, susiję su mokslu, politika, užsieniu. Tikriausiai kils šiokių tokių keblumų. Padidės pavojus susikompromituoti, padaryti klaidų. Savo abejingumu ar pretenzingumu galite įžeisti jumis susižavėjusį asmenį.

Dvyniai Suabejosite, ar užsiimate tuo, kuo turėtumėte. Imsite galvoti apie permainas ir didesnę naudą. Geriausiai šiandien dar nepradėkite nieko naujo, o tik vykdykite seniau prisiimtus užsakymus, įsipareigojimus. Saugokitės klastos, aferų.

Vėžys Netikėtai galite gauti laišką arba sulaukti skambučio iš jums svarbaus asmens. Galbūt išsisklaidys kai kurios abejonės, o tuo pačiu, deja, ir rožinės iliuzijos. Galėsite blaiviau įvertinti savo bei partnerio jausmus, elgesio motyvus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Svajonės ir realybė skirsis. Galbūt atgis sena aistra arba atsinaujins ankstesnė širdgėla. Nepūskite dramų, bet ir nerizikuokite jausmais, pinigais, darbais. Tvirčiau prilaikykite piniginę, nes bus norinčių pasidomėti jos turiniu.

REKLAMA

Mergelė Situacija gali būti įtempta. Vargu ar galėsite kuo nors beatodairiškai pasitikėti ir remtis. Nesistenkite pergudrauti, apgauti dalykinių ar vedybinių partnerių, nes tai atsigręš prieš jus.

Svarstyklės Gana prieštaringa diena, kurią jauks kintančios nuotaikos ir nuostatos. Švelnumą, romantiškumą gali pakeisti racionalus išskaičiavimas ar savanaudiškumas. Gali nutikti kažkas tokio, kas sukliudys darbotvarkę, sukels nerimo dėl vaikų ar kt.

Skorpionas Regis, jums seksis gauti norimą informaciją, išsiderėti sau palankesnes sąlygas, nuolaidas, pasireklamuoti ir kt. Tačiau pravartu pasaugoti savo reputaciją, neskatinti apkalbų nei darbe, nei iš savo kaimynų pusės.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien beveik negalite tikėtis kantrybės, supratimo iš aplinkinių. Nesukčiaukite, neveidmainiaukite patys ir neleiskite, kad kiti jumis manipuliuotų. Meilės srityje nusimato sunkiai tramdomos aistros bei pavydas.

Ožiaragis Gali kamuoti abejonės, netikrumas, susijęs su materialiniais interesais. Galimas manipuliavimas, veidmainystė, siekiant pasipelnyti ar padaryti įspūdį. Meilėje romantikos bus mažiau nei išskaičiavimo.

Vandenis Vertėtų apsvarstyti profesines, finansines perspektyvas, pagalvoti, ką turite veikti ir ką derėtų keisti tam, kad stabilizuotumėte padėtį. Nusimato susitikimas su pažįstamu asmeniu, kuris suteiks neblogų vilčių. Tik jos nebūtinai bus realios.

Žuvys Galite pajusti permainų dvelksmą profesinėje arba meilės srityje. Tuo pačiu metu kamuos abejonės, baimė įsipareigoti. Bendravimas gali tapti nenuoširdus, persmelktas tam tikru psichologiniu manipuliavimu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų