REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
13-oji, penktadienis (nuotr. 123rf.com)
37

Balandžio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Mokėkite laukti, labiau pasikliaukite partneriais. Tai susitaikymo su mylimu žmogumi metas.

Tauras

Tinka tvarkyti paveldėjimo reikalus arba aptarti su tėvais palikimo klausimą, tik nesiimkite tvarkyti skubių finansinių reikalų: jie įstrigs dėl nepaaiškinamų priežasčių.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai

Mokėkite tinkamai pasinaudoti susidariusiomis palankiomis aplinkybėmis. Tinkamas metas kelionėms. Puiku priimti svečius, eiti į svečius bei meilės pasimatymus.

REKLAMA

Vėžys

Vadovaukitės intuicija, taip pat pasidomėkite savo pavaldinių, kolegų nuomone ir viskas kuo puikiausiai susiklostys. Palanki proga svarbiam apsisprendimui moterims dėl dalykinės veiklos.

Liūtas

Mokėkite atsirinkti, kas jūsų, o kas svetima, ir pasidžiaugti sutuoktinio gerosiomis savybėmis (negali būti, kad jų nėra).

Mergelė

Svajingas metas: niekur neskubėkite, nieko nesiekite jėga. Savaime viskas kuo puikiausiai susitvarkys. Puikus metas slaptam meilės pasimatymui.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Seni geri norai pildysis. Galite rizikuoti tvarkydami svarbų reikalą. Būkite atidesni tvarkydami piniginius, turto reikalus: jie turi būti realistiški.

Skorpionas

Puikus laikas su vadovybe, įtakingais žmonėmis aptarti jūsų veiklos perspektyvas bei galimybes užsidirbti.

Šaulys

Galima pabūti kiek lengvabūdiškiems, nerūpestingiems, reikalai pajudės reikiama linkme, kai per daug nesistengsite. Galimas netikėtas meilės nuotykis ar bent jau nelauktas meilės prisipažinimas iš žmogaus, kurį laikėte draugu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Kad ir kuo užsiimsite, mokėkite laiku sustoti. Šiandien nepatartina daug norėti, daug siekti: kas jūsų, niekur nepabėgs, tai gausite dovanai.

Vandenis

Džiaugsmo bei meilės diena. Kad ir ko imsitės, pasiseks, pasikliaukite savo įkvėpimu ir imkitės svarbių dalykų.

Žuvys

Aiškinkitės teisybę, pakovokite už savo teises (taip pat ir jums priklausančius pinigus) darbe. Gali paaiškėti, kas jums seniai puoselėja simpatiją tarp bendradarbių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų