REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Cigaretės (nuotr. 123rf.com)

Tam tikros sveikatai kenkiančios priklausomybės itin stipriai žaloja ir nervų sistemą. To pavyzdys – cigaretės, kurių didžiąją dalį sudaro nikotinas.

41

Tam tikros sveikatai kenkiančios priklausomybės itin stipriai žaloja ir nervų sistemą. To pavyzdys – cigaretės, kurių didžiąją dalį sudaro nikotinas.

REKLAMA

Kaip teigiama tinklalapyje awarenessremedies.com, jei norite kartui ir visiems laikams mesti rūkyti, visuomet galima atrasti natūralių tai padaryti padėsiančių būdų.

Šį kartą kalbame apie saldžiąją steviją, galinčią išgydyti daugybę ligų.

Tikriausiai teko girdėti, jog stevija yra naudojama vietoje saldiklio, ji reguliuoja gliukozės kiekį kraujyje, tačiau čia dar ne visos šio augalo naudingos savybės. Saldžioji stevija pasižymi sugebėjimu panaikinti priklausomybės sindromą.

Štai ką patariame daryti, norint atsisveikinti su rūkymu.

Užvirinkite puodą vandens. Kai vanduo ima burbuliuoti, į jį sumeskite saują saldžiosios stevijos lapų ir kelias minutes juos pavirinkite. Išsiskyrus augalo sultims jūs jau turite išties galingą vaistą, padedantį įveikti šią žalingą priklausomybę.

REKLAMA
REKLAMA

Nukelkite puodą nuo ugnies, iš puodo pašalinkite visus augalo likučius, o skystį supilkite į indą ir laikykite vėsioje vietoje. Nebūtina jo dėti į šaldytuvą, tačiau turėkite jį pasidėję jums lengvai prieinamoje vietoje.

REKLAMA

Kai tik atsiras noras užsirūkyti, kelis lašus šio stebuklingo skysčio užlašinkite ant liežuvio. Po kelių akimirkų pajusite, kaip dingo noras rūkyti.

Jei norite greitesnių rezultatų, po 3 lašus stevijos nuoviro ant liežuvio užlašinkite prieš ir po valgio.

Kiti būdai, kaip mesti rūkyti

Panašų efektą turi ir žali stevijos lapai. Kuomet pirštais siekiate cigaretės, į burną įsidėkite šio augalo lapą ir pradėkite jį kramtyti. Taip atitrauksite dėmesį nuo cigarečių ir nikotinu pritvinkusių dūmų.

Taip pat galima įsigyti saldžiosios stevijos ekstrakto, tačiau prieš jį vartojant įsitikinkite, kad tai natūralus ir jokių chemikalų savo sudėtyje neturintis produktas.

REKLAMA
REKLAMA

Medicininės stevijos savybės

Apart to, jog saldžioji stevija panaikina priklausomybę tam tikroms psichotropinėms medžiagoms, ji taip pat veikia kaip antibiotikas, kovoja su užkietėjusiais viduriais, nuovargiu, širdies ir kraujagyslių ligomis, suteikia energijos, pasižymi antigrybelinėmis savybėmis ir gerina imunitetą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų