REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
J. Jurkutė, J. Žižė (tv3.lt fotomontažas)

Atėjus pavasariui, kyla vis didesnis noras mėgautis maloniomis akimirkomis. Žinomi Lietuvos žmonės socialiniuose tinkluose dalinasi savo nuotraukomis ir pasakoja, kokie momentai verčia juos jaustis laimingais.

37

Atėjus pavasariui, kyla vis didesnis noras mėgautis maloniomis akimirkomis. Žinomi Lietuvos žmonės socialiniuose tinkluose dalinasi savo nuotraukomis ir pasakoja, kokie momentai verčia juos jaustis laimingais.

REKLAMA

„Teisus tas, kuris pasakė, kad laimė slypi mažuose dalykuose“, – tvirtina verslininkė ir komunikacijos specialistė Julija Žižė. Sausio mėnesį antrosios dukrytės Otilijos susilaukusi moteris sako, kad didžiausias džiaugsmas jai – laikas su šeima.

„Būdama šeimos apsuptyje negaliu nesišypsoti. Tie momentai, kai kartu pabėgame nuo miesto šurmulio, kuomet galiu visą save skirti tik mylimiausiems, verčia trumpam sustoti įvykių sūkuryje ir pasidžiaugti akimirka“, – pasakoja J. Žižė, kelias dienas su šeima praleidusi Nidoje.

Neseniai savo akustinių koncertų turą po Lietuvą baigęs Vaidas Baumila taip pat pasidalino kasdienės laimės akimirka. Nuolat įsitraukęs į mėgstamą veiklą dainininkas atšventė 31-ąjį gimtadienį, kurio rytas jam buvo ypatingas. „Atsikeli ir... gimtadienis!“, – savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje akimirka dalinosi V. Baumila. Nuotraukoje Vaidas tarp šventininių balionų, o šalia – ir kokerspanielių veislės šunelis Bitė, kurį dainininkas prieš metus gimtadienio proga gavo nuo mylimosios Monikos.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Jurgita Jurkutė-Širvaitė neseniai sugrįžo į TV eterį laidos vedėjos amplua – kartu su akordeono virtuozu Martynu Levickiu ji tapo laidos „Du balsai – viena širdis“ vedėja. Scenoje Jurgita visuomet spinduliuoja laime. Ji pasakoja, kad labai laukė šio projekto pradžios. „Tas jausmas, kai su šypsena lauki savo darbo rezultato“, – nuoširdų jaudulį ir kilig jausmą, sukeliantį drugelius pilve, kuris aplankė prieš laidos filmavimą, apibūdino garsi moteris.

Psichologė psichoterapeutė Ivona Suchodolska-Miškinė patvirtina, kad kiekvienam žmogui kasdienes laimės akimirkas lemia skirtingi dalykai. „Dažniausiai žmogus jaučiasi laimingas tuomet, kai yra patenkintas asmeniniu gyvenimu (turi artimą žmogų), realizuoja save profesinėje srityje bei jaučia, kad gyvenimas yra prasmingas. Sugebėjimas stabtelti ir pastebėti grožį to, kas mus supa, pasimėgauti šiuo metu išgyvenama akimirka yra būtina sąlyga, kad jaustumėmės laimingi. O kasdienis gyvenimas yra kupinas tokių „smulkmenų“, kurios gali džiuginti, jei išgyvensime jas sąmoningai. Mažus kasdienius džiaugsmus tuomet gali suteikti puodelis mėgstamos kavos iš ryto, šiltas pavasario lietus, malonus kvapas, praeivio šypsena, gardūs pietūs ar net žemės po kojomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų