REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Atviri santykiai

Nors greitai patobulinti išvaizdą išties sunku, savo patrauklumą galite sustiprinti pasitelkę viso labo kelias kūno kalbos gudrybes, rašo portalas independent.co.uk.

12

Nors greitai patobulinti išvaizdą išties sunku, savo patrauklumą galite sustiprinti pasitelkę viso labo kelias kūno kalbos gudrybes, rašo portalas independent.co.uk.

REKLAMA

Tyrimai rodo, kad jūsų kūno kalba, veiksmai ir net tai, ką vilkite, stipriai veikia jūsų patrauklumą. Todėl visai nebūtina įvaizdį keisti persidažant plaukus, puolant laikytis dietos ar deginantis soliariume, patraukti aplinkinių akį padės šie mokslo patikrinti būdai.

Būkite altruistais

Pagalba kitiems nesitikint nieko mainais suteikia žymiai daugiau patrauklumo nei maloni išvaizda, jei žmogus ieško ilgalaikių santykių.

Viename tyrime paaiškėjo, kad vidutiniškai atrodantys vyrai, kurie sušelpė benamius, moterims atrodė patrauklesni nei gražesni, tačiau pinigų pagailėję, vyrai.

Komplimentams naudokite palyginimus

Kinų mokslininkai nustatė, kad moterys mieliau renkasi vyrus, komplimentams naudojančius metaforas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak moterų, tokie komplimentai, kaip „tavo akys – tarsi du krištoliniai ežerai“ arba „tavo dantys, kaip perlai“, atrodo mielesni nei pasakymas „tavo akys gražios“ ar „tavo kūnas seksualus“. Pasak mokslininkų, komplimentui sugalvoti palyginimą reikia daugiau intelekto, o tai patraukia.

REKLAMA

Palaikykite akių kontaktą ir šypsokitės

Ne paslaptis, kad akių kontaktas – efektyvi flirtavimo technika, bet mokslininkai pastebėjo, kad šis įprotis dar ir paverčia jus patrauklesniais.

Norėdami geriau atrodyti kitiems, paprasčiausiai žiūrėkite jiems į akis ir nuoširdžiai šypsokitės.

Vilkėkite raudonai

Raudona spalva suteikia pasitikėjimo savimi ir gali pridėti daugiau šarmo tiek vyrams, tiek moterims, nustatė mokslininkai. Raudonai vilkintys vyrai atrodo tvirtesni ir sėkmingi, o moterys sužadina primityvius vyrų troškimus, todėl atrodo seksualesnės.

REKLAMA
REKLAMA

Pakeiskite savo eiseną

Švelnus vingiavimas klubais moterų arba truputėlis pasipūtėliškumo vyrų eisenoje suteikia daugiau patrauklumo. Tiesą pasakius, moterys savo trauką kone padvigubins, jei lengvai siūbuos klubais į šonus, o vyrai – jei eidami mosuos pečiais į šonus.

Linksėkite

Žmonės gali pasirodyti net 40 proc. patrauklesni kitiems, jei paprasčiausiai linksi galva. Šis paprastas gestas aplinkiniams parodys, kad esate prieinamas, supratingas, o todėl – ir patrauklesnis.

Svarbiausia – laikysena

Nesvarbu, pozuojate nuotraukai su draugais ar paprasčiausiai stoviniuojate bare, prašmatni laikysena suteiks žavesio. Nesukryžiuokite nei rankų, nei kojų, būkite atviras, taip ir aplinkiniams atrodysite atviresnis, o tai pridės žavesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų