REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Gediminas Jaunius (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusios dienos popietę gerai žinomas televizijos laidų ir įvairių projektų prodiuseris Gediminas Jaunius įkliuvo sostinės pareigūnams.

20

Praėjusios dienos popietę gerai žinomas televizijos laidų ir įvairių projektų prodiuseris Gediminas Jaunius įkliuvo sostinės pareigūnams.

REKLAMA

G. Jaunius Vilniuje, S. Batoro gatvėje leistiną greitį viršijo beveik dvigubai: kelio atkarpoje garsus prodiuseris važiavo net 95 km/val greičiau, taip leistiną greitį viršydamas net 45 km/val.

Vis dėlto G. Jaunius visą situaciją nusprendė paaiškinti ir savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. „Slėpti neturiu ko, tad čia mielai papasakosiu kas kaip“, - draugams ir sekėjams rašė jis.

G. Jaunius dalyvavo bandomajame važiavime, kuriame viršijo leistiną greitį ir įkliuvo pareigūnams. Žinomas vyras savo kaltę pripažino ir pasidalijo keliomis nuotraukomis iš įvykio vietos.

„Šios situacijos rezultatas – ieškau naujo automobilio. Retsykiais sudalyvauju bandomuosiuose važiavimuose. Vienas jų sulaukė radarų dėmesio. Kaltas. Gailiuosi“, - teigė G. Jaunius.

REKLAMA
REKLAMA

Televizijos laidų ir įvairių projektų prodiuseris taip pat savo paskyroje prisiminė ir vasario mėnesį nutikusį eismo įvykį. Jį detaliai papasakojo socialiniame tinkle.

REKLAMA

„Vienoje Vilniaus sankryžų bobutė nusprendė staiga pereiti perėją degant raudonam šviesoforo signalui. Išdykėlė sveika ir gyva, o mano automobilio nuotrauka įvykio vietoje galite pasigrožėti ir jūs. Tiesa, kol laukiau tarnybų per raudoną toje vietoje praėjo dar gal 10 žmonių. Nekomentuosiu, ką apie juos tada galvojau. Panašiai galvoju ir dabar“, - rašė G. Jaunius.

G. Jaunius taip pat kreipėsi ir į savo draugus: „Būsiu dėkingas, jei komentaruose pasiūlysit, kokia mašina man tiktų! Ačiū!“, - šmaikštavo jis.

Vyro draugai kaipmat pradėjo siūlyti įvairius automobilių variantus: nuo Volvo iki Toyota ir Mercedes-Benz. Vis dėlto atsirado ir juokaujančių, siūlančių įsigyti siuvimo mašiną.

Nuotraukos – galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų